Autor Wątek: Obserwator od dawna, użytkownik od wczoraj :)  (Przeczytany 399 razy)

Offline Mężczyzna wgrzeszkowiak

• Miasto:
  • Na forum od: 11.01.2013
Cześć!

Forum obserwuję od dłuższego czasu, choć na rejestrację zdecydowałem się dopiero teraz.

Na rowerze jeżdżę - jak to się mówi - od zawsze, choć do tej pory była to głównie jazda MTB i szosowa, od prawie 10 lat rower jest też dla mnie niemal jedynym środkiem transportu miejskiego. Jakiś czas temu mocno wciągnąłem się też w sakwiarstwo i spodziewam się, że jeszcze wiele przede mną na tym polu, stąd moja rejestracja tutaj :)

Jako turysta-praktyk prawdopodobnie nie mam jeszcze osiągnięć, które powaliłyby Was na kolana (szczególnie biorąc pod uwagę dokonania kilku użytkowników tego forum), choć ze względu na kilka lat doświadczenia w branży rowerowej wydaje mi się, że pojęcie o wyposażeniu i szeroko rozumianej teorii mam nienajgorsze ;)

Od niedawna prowadzę też bloga na tematy okołorowerowe: http://wgrzeszkowiak.blogspot.com . Będę dążył do tego, aby blog stał się nie tylko lekturą dla rozrywki, ale też użyteczną bazą informacji na tematy techniczne, recenzji itd., tak więc w luźniejszych chwilach zapraszam Was do jego czytania i komentowania.

Pozdrawiam wszystkich i liczę na niejedną ciekawą dyskusję!

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Witam wśród rowerowo zakręconych  ;D Muszę przyznać, że masz interesujący blog, a temat ze sterami, to idealnie mi podpasował, ponieważ jestem w stanie renowacji starego roweru (stery skręcane) i zabieram się za wymianę widelca i kiery ;)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna wgrzeszkowiak

• Miasto:
  • Na forum od: 11.01.2013
Cześć Rado!
Członkiem grona rowerowo zakręconych czuję się od ~20 lat ;) Ale dzięki ;)

Jeśli chodzi o bloga, zapraszam do lektury. Jeżeli będziesz miał jakiekolwiek uwagi na temat notki o sterach (albo jakiejkolwiek innej, rzecz jasna), będę wdzięczny za info.

Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Cześć :)
… why so serious ?

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Witam serdecznie.
Wielu miejscach internetu ostatnio postanowiłeś się "ujawnić" :) ale myślę,że będziesz z nami dłużej.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Cześć :)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum