nie ma co narzekać na pogodę bo - chcieć to móc!
Cytat: LeśnyDziad w 16 Sty 2013, 22:48Oczywiście silna psychika jest ważna ale bez kondycji to samą psychiką się takiego wyjazdu nie udźwignie.Żebyś się nie zdziwił Kolejny raz muszę wrzucić przykład naszego słynnego, nieżyjącego już niestety reżysera...
Oczywiście silna psychika jest ważna ale bez kondycji to samą psychiką się takiego wyjazdu nie udźwignie.
Z tym sprzętem Wilku nie przesadzaj, rower wygląda całkiem normalnie - z opisu myślałem, że to jakaś Ukraina . Kurtka skórzana też przed siarczystym wiatrem dobrze ochroni, gorzej jak pada.Tak czy siak świetny wyjazd, tylko pogratulować.
Cytat: Wilk w 16 Sty 2013, 23:07Cytat: LeśnyDziad w 16 Sty 2013, 22:48Oczywiście silna psychika jest ważna ale bez kondycji to samą psychiką się takiego wyjazdu nie udźwignie.Żebyś się nie zdziwił Kolejny raz muszę wrzucić przykład naszego słynnego, nieżyjącego już niestety reżysera...Znam. Wiem, że wiarą można góry przenosić ale nie oszukujmy się. Łukasz wisi w top10 na BS od dłuższego czasu. Myślę, że porównanie go to Pana Reżysera nie ma sensu, bo różnią się kondycją. Sportowców palących w przerwie meczu papierosa za papierosem nasza historia zna - niektórzy nawet byli uznawani za najlepszych...Pamiętam swoją pierwszą dwusetkę... też założyłem się o flaszkę, że ją zrobię *A propos zimowego jeżdżenia. To czekam na foty z waszego wypadu. Zwłaszcza ciekawi mnie stan nawierzchni i grubość pokrywy śnieżnej na podlasiu.
Cytat: Dusza w 17 Sty 2013, 09:36Z tym sprzętem Wilku nie przesadzaj, rower wygląda całkiem normalnie - z opisu myślałem, że to jakaś Ukraina . Kurtka skórzana też przed siarczystym wiatrem dobrze ochroni, gorzej jak pada.Tak czy siak świetny wyjazd, tylko pogratulować.Dla mnie to była byłaby masakra!
eh super wyjazd, szkoda ze Łukasza nie ma już na forum- te jego opisy są naprawdę wesołe