Witam wszystkich serdecznie i gorąco w ten styczniowy chłodny dzień.
Mam na imię Adam i Mieszkam pod Olsztynem na Warmii i Mazurach. Obserwuje i czytam to forum od pewnego czasu. Dziś postanowiłem przestać być tylko biernym odbiorca. Raczej do młodzieży już się nie zaliczam bo z liczbą 35 lat to ten okres mam już za sobą.
Co do mojej jazdy na rowerze to powiem tak. Bywało lepiej Jakoś od dłuższego czasu rower był tylko dodatkiem w garażu zapomniany i jakoś tak ignorowany. Bo niby poco pedałować skoro obok stoi samochód i można szybciej dojechać. Na szczęście stara miłość nie rdzewieje bo kiedyś potrafiłem zniknąć z domu na kilka godzin, które spędziłem na siodełku swojego starego Trawersa Unibike a że znikałem dość często to weszło mi to w nawyk. Od tego czasu sporo się zmieniło przybyło na wadzę. Stary rowerek został zastąpiony niedawno Pegazusem Pizza ( o tym opiszę w innym wątku). Tak się składa, że od 3 miesięcy chodzę do pracy 1,6km w jedną stronę i moja waga zaczęła spadać
Dlatego postanowiłem wrócić do starego hobby czyli roweru, aby jeszcze bardziej się zmotywować. Nie jestem żaden maczo co wywala kupę kasy na super rower mój wybrałem aby mi się dobrze jeździło a te forum aby poznać ciekawych ludzi z którymi może się spotkam na trasie.
A tak na marginesie to zapytam czy jest tu ktoś z Olsztyna, Barczewa lub Biskupca?