Pani poniżej to Brytyjka Victoria Pendleton - 8-krotna złota medalistka MŚ i złota medalistka z Pekinu w w kolarstwie torowym (w sprincie). Ma 165 cm wzrostu.
W tym wątku?
Cytat: "JD"W tym wątku? Odsyłam do dyskusji na poprzedniej stronie (posty 45 - 60).
Cytat: "Waxmund"soczewica moze i pozywna, ale strasznie niesmaczna.... :mrgreen:Podpisuję się pod tym obiema rękami
soczewica moze i pozywna, ale strasznie niesmaczna.... :mrgreen:
Cytat: "anooshka"I tu mam pytanie.. Do Pan i Panów w parze Czy podczas rowerownia razem jadacie takie same porcje jedzenia.. ?? Albo czy nawet My - Panie jadamy więcej od Panów?? Czy to może tylko my i kilka spotkanych w świecie par tak ma Myślę, że jadamy podobnie... ale czasami wydaje mi się, że ja jednak więcej ...
I tu mam pytanie.. Do Pan i Panów w parze Czy podczas rowerownia razem jadacie takie same porcje jedzenia.. ?? Albo czy nawet My - Panie jadamy więcej od Panów?? Czy to może tylko my i kilka spotkanych w świecie par tak ma
Cytat: "Michał Wolff"Cytat: "Waxmund"soczewica moze i pozywna, ale strasznie niesmaczna.... :mrgreen:Podpisuję się pod tym obiema rękami Jak taka jak soja to ja też odpadam
ja jako wegetarianin na wycieczkach