Dziś trochę pojeździłem.Fajnie jest.Można pedałować bez problemu w normalnych butach ale problem jest z wsunięciem tam stopy.Chyba zmienię na platformy.Kierownica trochę za nisko ale chyba sterówka jest zapieczona albo nie umiem tego obsłużyć.W szosówkach jest jakiś myk żeby poluzować sterówkę?Odkręcam normalnie tak jak w klasycznych sterach śrubę od góry a kierownica nawet nie drgnie.Coś mi się wydaje że czeka mnie walka z "odklejeniem" tego...
Wykręcając śrubę z góry mostka,wykręć tak aby wyszła kilka mm i wbij ją,aby weszła.Jak nie pomoże to znowu kilka mm i wbij.Na końcu długiej śruby jest nakrętka o kształcie stożka,która wkręcana rozpiera mostek blokując go w widelcu.
ale mozna sobie poradzic http://i197.photobucket.com/albums/aa224/markk900/shoes/IMG_0804.jpg
W szosówkach jest jakiś myk żeby poluzować sterówkę?Odkręcam normalnie tak jak w klasycznych sterach śrubę od góry a kierownica nawet nie drgnie.Coś mi się wydaje że czeka mnie walka z "odklejeniem" tego...
Kurcze ja już taki stary jestem... Ja na tym jeździłem!Byłem posiadaczem czeskich butów,Botas,był szpan że hej