Zupełnie nie wiem dlaczego, bo zwykle to ludzie z Sosnowca uświadamiają w ten sposób innych
[...] powiedział mi pewien podchmielony ślązak [...]
Pozdrawiam też z tego miasta, chociaż zaznaczam, że tutaj tylko mieszkam, a pochodzę spod Bielska-Białej . Chyba poprawię to w profilu .
Popraw, popraw A skąd dokładnie?
Witaj Zacny Michale z Sosnowca!Pozdrawiam też z tego miasta, chociaż zaznaczam, że tutaj tylko mieszkam, a pochodzę spod Bielska-Białej . Chyba poprawię to w profilu .A co do animozji śląsko-zagłębiowskich, to zauważyłem że najbardziej tego tematu pilnują takie Hanysy, co to na Górny Śląsk przyjechali za pracą jakieś 35 - 40 lat temu z różnych stron Polski.
Cytat: LuQ w 28 Sty 2013, 19:55A co do animozji śląsko-zagłębiowskich, to zauważyłem że najbardziej tego tematu pilnują takie Hanysy, co to na Górny Śląsk przyjechali za pracą jakieś 35 - 40 lat temu z różnych stron Polski.Zgadzam się. Teraz uważają się wielkimi ślązakami itd.
A co do animozji śląsko-zagłębiowskich, to zauważyłem że najbardziej tego tematu pilnują takie Hanysy, co to na Górny Śląsk przyjechali za pracą jakieś 35 - 40 lat temu z różnych stron Polski.
Witam! Z Pisarzowic. Villa Scriptoris.
Michał, bardzo mało napisałeś o sobie, więc ciężko tylko na twój temat gadać. Zerknij lepiej na cały kącik "Przywitaj się" i doceń to, że tyle postów powitalnych mało kto nabija Baran miała mnóstwo, ale raz, że to dziewczyna, a dwa że niemal wszystkie forumowe zwierzęta chciały ją przywitać. Z resztą tutaj się nie o sobie rozmawia, ale o rowerach Cytat: MichalSC w 28 Sty 2013, 22:03szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiego wątku. Cześć cześć i tyle. Tak miało to wyglądać:) A tutaj proszę - jedno słowo Sosnowiec i burza mózgów w wątku:)Co do mnie, to mało napisałem, bo tylko skromnie się przywitałem. Na pewno się rozgadam w którymś z wątków to poznamy się lepiej.
szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiego wątku. Cześć cześć i tyle. Tak miało to wyglądać:) A tutaj proszę - jedno słowo Sosnowiec i burza mózgów w wątku:)Co do mnie, to mało napisałem, bo tylko skromnie się przywitałem. Na pewno się rozgadam w którymś z wątków to poznamy się lepiej.