Autor Wątek: Czy istnieje taki namiot?  (Przeczytany 3915 razy)

Offline kudłaty

• Miasto: Toruń/Drezno
  • Na forum od: 18.03.2011
Odp: Czy istnieje taki namiot?
« 30 Sty 2013, 12:12 »
Jak długo masz namiot Husky?.
W moim Husky po 3 latach podłoga zaczęła przepuszczać wodę .

No jakieś dwa lata. Póki co jest spokój i mam nadzieję, że tak zostanie. Jak mocno przecieka Ci ta podłoga? Tylko w czasie mocnego deszczu, czy zwykła poranna rosa też się przedostaje do środka?

Offline Mężczyzna Peio

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 17.12.2012
« 30 Sty 2013, 12:22 »
Może coś takiego http://esklep.intersport.pl/pl/product/51613/namiot-mckinley-flinders-2-152249. Waga rzeczywista to jakieś 3,7 kg. Rozkładany jedynie na sucho, ale na pierwszy rzut oka wygląda bardzo solidnie, szwy dobrze podklejone, podłoga z mocnego tworzywa.

Offline Mężczyzna ehwj

• Miasto: Krościenko Wyżne
  • Na forum od: 21.03.2010
« 30 Sty 2013, 17:10 »
To może ja zadam pytanie - czy istnieje taki namiot w którym zmieszczą się dwie osoby + dwa rowery no i bagaże w jakimś pseudo przedsionku, oczywiście wejście inną stroną niż przez tenże przedsionek.
Dobrze by było gdyby nie ważył 5kg :)

W Bastii II udało mi się zmieścić w przedsionku dwa rowery ale po ściągnięciu przednich kół. Można i z kołami lecz nie jest to łatwe zadanie, nie mówiąc już wtedy o komfortowym wchodzeniu do namiotu.   

Offline Mężczyzna Karol

• Miasto: Mikołów
  • Na forum od: 21.02.2011
« 30 Sty 2013, 18:35 »
No jakieś dwa lata. Póki co jest spokój i mam nadzieję, że tak zostanie. Jak mocno przecieka Ci ta podłoga? Tylko w czasie mocnego deszczu, czy zwykła poranna rosa też się przedostaje do środka?
Jak jest wilgotna gleba to rano pod samopompą jest mokro.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum