Cytat: "robb"Remigiusz, np. z osowej do oliwy O nie , zjazdy z górnego tarasu są dość płaskie (ok. 3% nachylenia, ale długie). Tam się ciężko do 50 rozpędzić. Te 65 to można zrobić zjeżdżając z osiedla Morena ulicami Jaśkowa Dolina lub Rakoczego.
Remigiusz, np. z osowej do oliwy
Na Słowacji raz miałem sytuację, że chciałem jechać jakąś krótszą drogą. Akurat spotkałem Słowaka, który powiedział, że nie dość że ta droga jest ze 2000 npm. to jeszcze bez przejazdu, bo na górze się kończy
Na Słowacji jest tylko jedna droga, która zbliża się do tej granicy (Kralova Hola, 1946 m), ale nie wyobrażam sobie mapy, która mogłaby Ci podpowiedzieć, żeby tamtędy jechać dokądś. Na dokładniejszych mapach widać, że droga się kończy na szczycie, a na ogólniejszych tej drogi w ogóle nie ma...
Nie przesadziłeś trochę? Na Słowacji jest tylko jedna droga, która zbliża się do tej granicy (Kralova Hola, 1946 m), ale nie wyobrażam sobie mapy, która mogłaby Ci podpowiedzieć, żeby tamtędy jechać dokądś. Na dokładniejszych mapach widać, że droga się kończy na szczycie, a na ogólniejszych tej drogi w ogóle nie ma...
To była pierwsza wyprawa rowerowa mojej przyszłej żony. Justyna egzamin zdała