hej!Coś mi się udało wgrać do GPS-a ale chyba nie w tym formacie co powinienem! Po kliknięciu plik automatycznie otwiera mi się w Mapsource ale nie jako mapa! Jaki powinien być zatem format pliku!Próbuję dalej!
Mam wgrane trzy ślady w GPS ale żadnego nie mogę "odpalić"! Spróbuję zrobić "trasę"!Niemożliwe, żebym był aż tak upośledzony na elektroniczne wynalazki!Zaraz go wyp....lę z trzeciego piętra na glebę!
W załączniku spakowane ZIP-em ślady, które wgrałem.
Jest tylko katalog nazwany dzisiejszą datą i w nim są wszystkie ślady, ale mogę je tylko usunąć
W przypadku Oregona 400 jest to 999. Jest to bardzo dużo
Roolez: no to już wiesz, kto Ci na pewno nie pomoże - Gallicjanina nie pytaj.Ad meritum: Cytat: roolez w 11 Lip 2014, 21:02Jest tylko katalog nazwany dzisiejszą datą i w nim są wszystkie ślady, ale mogę je tylko usunąćW tym miejscu na moim urządzeniu zaznaczam dany ślad, "wchodzę" do środka (przycisk "Enter") i pojawia się dodatkowe menu.Nie masz czegoś takiego?
Moim zdaniem 999 punktów na ślad, to jest bardzo, ale to bardzo mało.Rzadko która z moich tras wyklikanych na gpsies.com ma ich poniżej 1000.
W przypadku skomplikowanych przejazdów rowerowych, gdzie chcemy jechać nie głównymi drogami, a ścieżkami, bocznymi i prowadzić przejazd wbrew logice nawigacji tylko ślad. Ja do celów rowerowych stosuję tylko ślad. Przeważnie "ślad" sztucznie wytworzony na stronach www i w Basecampie.
No może Ty pomożesz; wróciłem ze spaceru, jest pochmurno i deszczowo - Etrex nie łapie satelitów, co robić? Pozdr.
Cytat: Gallicjanin link=topic=851.msg230165#msg230165 No może Ty pomożesz; wróciłem ze spaceru, jest pochmurno i deszczowo - Etrex nie łapie satelitów, co robić? Pozdr.Zmien forum i sprobuj na forum Garniaka. Nie to miejsce.