Ja cały czas korzystam z UMP, ale czy może w 2011 pojawiło się coś lepszego na rower?
Heh, nie widzę żebym pisał, że jest nowoczesny. Jest to model zaledwie jedną generację wstecz. Zdaje się, że dalej niepobity jeżeli chodzi o długość pracy.
Pojawiła się TOPO Polska 2011, jak dla mnie jest najciekawszą propozycją z map Garmina. Sporo szlaków, bardzo dokładna (chociaż nie bez błędów, ostatnio się znalazły 2 drogi ze źle zaznaczonymi nawierzchniami), duży plus za dane DEM (pokazuje profile wysokościowe planowanej trasy).
UMP jest za darmo. Gdy brakuje Ci jakiejkolwiek drogi,przejedź nią raz, podeślij ślad i już będzie. Dane DEMUMP również od niedawna zawiera.
Co do telefonu to jest problem, bo tel. nie pociągnie 25 godz. ciągłej nawigacji ;p i dlatego myślę kupić sobie 2, zapasową baterię do kom.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
ja swojego HTC HD 2 podczepiam i nie mam żadnego problemu (a jest to największa komórka z ekranem 4.3 ), ale jak tak mówisz to pewnie masz rację . Tylko pewnie cud że ładuje się