W tym miejscu na moim urządzeniu zaznaczam dany ślad, "wchodzę" do środka (przycisk "Enter") i pojawia się dodatkowe menu.
Parapetowy test GPSMAP 64s zakończony wynikiem 18h 30min - nieźle, bo sporo ponad specyfikację producenta.Glonass wylaczony, podświetlenie cały czas na maxa, oszczedzanie baterii wyłączone, baterie Varta Professional Lithium.
Przeczytaj jeszcze raz uważnie post Duszy
wróciłem ze spaceru, jest pochmurno i deszczowo - Etrex nie łapie satelitów, co robić? Pozdr.
Cytat: Dusza w Dzisiaj o 15:47Parapetowy test GPSMAP 64s zakończony wynikiem 18h 30min - nieźle, bo sporo ponad specyfikację producenta.Glonass wylaczony, podświetlenie cały czas na maxa, oszczedzanie baterii wyłączone, baterie Varta Professional Lithium. Ciekawe - mi trzyma maks. 12-13h w praktycznym użyciu.Możliwe, że przewijanie mapy pożera baterie z uwagi na większe wykorzystanie procesora.
Cytat: Gallicjanin w 12 Lip 2014, 12:40wróciłem ze spaceru, jest pochmurno i deszczowo - Etrex nie łapie satelitów, co robić? Pozdr.Dwa razy tak miałem że włączyłem odbiornik i jadąc bardzo powoli w lesie GPS nie chciał mi złapać satelitów. Przystanąłem, odczekałem może minutę a może i nie - i GPS się zafiksował.A może rozłożony parasol zakłócał sygnał?
Są jakieś Garminy, albo inne jakieś, z nawigacją podobną do samochodowej?
Chyba zbyt wiele oczekujesz.
Chyba w końcu udało mi się rozwiązać problem! Od razu widać że nikt z Was nie ma Garmina tego typu co ja mam albo nie chce się przyznać , że miał i wcale się nie dziwię! Wróciłem właśnie z przejażdżki po "śladzie" i przyznam, że to porażka totalna! Dojeżdżam do ronda z 4. rozjazdami i co - mam celować aż się wskaźnik ustawi na śladzie? A może czegos jeszcze nie uruchomiłem? Są jakieś Garminy, albo inne jakieś, z nawigacją podobną do samochodowej?