Cieszę się że masz nawigację powietrzną , opowiedz mi jak się spisuję podaję Ci wysokość nad ziemią, parametry lotu.
No to się cieszę że się dogadaliśmy nasze telefony nie mają za zadanie konkurować z profesjonalnymi , rasowymi GPS-ami. Twoj sprzęt garmin vista cena około 1000zł , garmin edge 305 około 600zł , nokia c5 około 600zł , jeżeli jeszcze bym chciał nawigację drogową bryyyyy. Wiesz co wole swoją namiastkę gps-a HTC-ka . Muszę Cię poprawić telefon z takim wyświetlaczem pochodzi kilka godzin ja podawałem z ładowaniem akumulatora zewnętrznego za około 130zł.Czy nawigacja tylko służy do jazdy w deszczu , u mnie nie, nie wiem jak u reszty.Cieszę się że masz nawigację powietrzną , opowiedz mi jak się spisuję podaję Ci wysokość nad ziemią, parametry lotu.O telefonie nic nie powiem ot zwykła namiastka telefonu
Nawigacja Garmin XT, czyli pewnie sporo tego co w zwykłych Garminach. [...]No ale w końcu czego oczekiwać za 200zł ?:)
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Cytat: "ambi"Nawigacja Garmin XT, czyli pewnie sporo tego co w zwykłych Garminach. [...]No ale w końcu czego oczekiwać za 200zł ?Eeej, czekaj, ale przecież mogłeś z kosztami zejśćdo zera, wystarczyło telefon posiąść w ten samsposób co Garmina :]Szy.
Nawigacja Garmin XT, czyli pewnie sporo tego co w zwykłych Garminach. [...]No ale w końcu czego oczekiwać za 200zł ?