Napisałem, że gdzieś słyszałem/czytałem Ja osobiście używam kart pamięci i nigdy mnie nie zawiodły. Inna rzecz, że mam wgraną dość obszerną mapę Europy z OSM, a dodatkowo wrzucam coś z innych rejonów świata.
Waxmund chcesz powiedzieć, że wgrywasz ścieżki i mapy bezpośrednio do pamięci urządzenia ? hmm gdzieś czytałem, że nie jest to zalecane :/
Jak etrexa komputer nie widzi to należy go podłączać do komputera trzymając dość długo wciśnięty guzik włączania nawigacji i to pomaga. Po przypadkowym odłączeniu nawigacji od komputera w trakcie ładowania mapy też mi się uwalił. Gdzieś w internecie przeczytałem , że należy wówczas zrobić po prostu formatowanie z poziomu windowsa i wszystko gra - nie dość że zrobił się jak "ze sklepu" to jeszcze przybyło mu pamięci - 3,63 GB. Może w 62s być tak samo.
Czyli jednak jakiś upust dają. Tyle, że daleki od tego:Cytat: Ann88 w 14 Kwi 2016, 01:21Jak nie jest już na gwarancji to zaproponują wymianę na nowy za około połowę ceny urządzenia (Garmin ustala to na podstawie kursu euro).
Jak nie jest już na gwarancji to zaproponują wymianę na nowy za około połowę ceny urządzenia (Garmin ustala to na podstawie kursu euro).