To trochę mało, ale biErE (nie myląc z fonetyczną wymową określającą "bursztynowy nektar") z eAzymuta bez dodatkowej mapy i zacznę ćwiczyć
Sklep Azymuta mogę polecić - kupiłem u nich parę odbiorników i parę map do Garmina.
Wiecie z czego może wynikać problem i czy można go rozwiązać?
Cytat: klimkr w 19 Mar 2018, 13:54Sklep Azymuta mogę polecić - kupiłem u nich parę odbiorników i parę map do Garmina.Dzięki a to reakcja:"Witam, paczka została nadana, numer listu przewozowego...PozdrawiamPaweł WilkoszewskiAZYMUTul. Corazziego 4 lok. 1200-087 Warszawa"Teraz tylko trzeba szybciutko do "bociana", bo jutro mogę zostać szczęśliwym posiadaczem tego ustrojstwa
Czy macie jakiegoś faworyta, jeśli chodzi o ogniwo
Cytat: sierra w 21 Mar 2018, 10:20Czy macie jakiegoś faworyta, jeśli chodzi o ogniwoEneloop. Używam od lat, sprawdza się.
te białe (1900), czy czarne (2500)?
Nie wykluczone, że ikeowe akumulatorki ladda to w rzeczywistości eneloopy. W każdym razie są bardzo przyzwoite.
Cytat: sierra w 21 Mar 2018, 11:08te białe (1900), czy czarne (2500)?Białe mają wg instrukcji 2100 cykli ładowania, czarne 500. Twój wybór http://www.panasonic-eneloop.eu/pl/produkty