Z 3 miesiące użytkuję Edge 83o.Podczas intensywnego deszczu 2x mi się zdarzyło, w następstwie bombardowania wielkimi kroplami ekranu dotykowego ten najpierw przeskakiwał, świecił, świecił, przeskakiwał, następnie - wieszał. Wprawdzie nadal zliczał/wskazywał, jednak przełączyć (na widok życzony) go nie szło. Szczęściem drogi znałem.Po 'kimś czasie, już w suchości, funkcja obsługi za dotykiem powracała.Ustawień czułości (o ile są) od nowości nie zmieniałem.Formułuję pytanie:Co? zrobić, by git działał i podczas intensywnego deszczu/gradobicia.Dziękuję.
Tak przy okazji... zauważyłem, że jadąc przez las mocno spada prędkość podawana przez Gamina (nie, nie dlatego, że zwalniam, dzieje się to nawet na asfaltowych odcinkach). Też tak macie? Czy tak ma być?Używam Edge Explorera jakby co.
Jaki mają sens te dedykowane gpsy? Prędkość zaniżona, nachylenie zawyżone, ślad poprowadzony zygzakiem, na postojach pływa...
przy czym włączam tryb samolotowy i nie nagrywam śladu,
non stop komuś jakieś guziki odpadają...
W 6 letnim etrexie. W międzyczasie telefonów zabiłem 4 sztuki. Od wilgoci, zmian temperatury i zwyczajnie ze starości (ahh ten android)
Ale właśnie tę funkcję loggera kwestionuję, bo te dane nic nie reprezentują ponad to co mogę samemu wyklikać w przeglądarce.
Ale smartfona każdy już ma