B. dziękuję za skuteczną pomoc - funkcji regulacji stopnia czułości ekranu nie stwierdziłem, blokowania ekranu - tak. Odtąd będę.
nachylenie na Piotrkowskiej dochodziło do 11%
Ja miałem kiedyś lepiej, gps pokazał 30% podjazd kajakiem na Wiśle w Krakowie Nagle znalazłem się 15 metrów wyżej.
Jak poczytałem, to akurat Edge 830 ma nowy typ ekranu dotykowego, pojemnościowy i bez możliwości regulacji stopnia czułości. /.../
/.../ Jechać się z tym da, można też przewijać ekrany, ale już zmieniać coś w ustawieniach to słabiej
Deszcz pada różnie - z różną siłą bombarduje ekran.- Sprawnej regulacji se nie wyobrażam (lub: i tak bym wybrał funkcję blokady ekranu).
Podczas jazdy ekrany przewijam pilotem zdalnego sterowania.- Jest git.
/.../Potrzeba zmiany czegoś na trasie dotyczy przede wszystkim zmiany stopnia zoomu mapy. /.../
Mi na kilkanaście godzin jazdy wystarcza smartfon z baterią 8500mah i po powiedzmy 16h jazdy z nawigacją głosową, słuchanymi podcastami, rejestracją śladu oraz livetrackingiem dla żony zostaje mi 40-50% bateryjki.Używam Locus Pro na Galaxy S5.
W Galaxy S5 masz baterię 8500 mAh? Standardwa to 2800 mAh, widziałem powiększoną 3500, 5600, ba nawet 6500 ale 8500mAh? Toż to szok.
Możesz podpowiedzieć skąd mógłbym pobrać?