Cytat: Dream Maker w 19 lut 2013, 23:51Dobrze wiedzieć A czy gdy wgram np. tylko pół mapy to nawigacja będzie mi szybciej chodziła? Chodzi mi o ładowanie się mapy na wyświetlaczu podczas przesuwania jej w odbiorniku.Tak, różnica w gpsmap 60csx jest zauważalnaJa wgrywam tylko potrzebne sektory, a jadąc w Alpy biorę 3-4 karty - na każdej inna mapa, odpowiednio poucinana. Przyspiesza to ładowanie mapy podczas jazdy i podczas przewijania.
Miałem Legenda HCX i nie zauważyłem różnicy w prędkości ładowania się mapy przy przewijaniu w zależności od ilości wgranych map...
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
"Ta witryna wymaga innego klucza interfejsu API Map Google. Nowy klucz można wygenerować..."
Więc jedyna różnica między eTrex 20 i 30 to tylko ten pomiar wysokości?
A co z wyższymi modelami?Widzę że dużo osób używa modelu 62st.
plus kompas, który wedle tego co piszą na garniaku działa daleko od rewelacji i obsługa zewnętrznych czujników ant+
plus kompas, który wedle tego co piszą na garniaku działa daleko od rewelacji
62 ma ponoć znacznie szybszy procesor. W praktyce przekłada się to na lepszą pracę podczas przeglądania map i wyznaczania trasy. Niby nie ma to znaczenia w codziennej zwykłej pracy. Jeżeli dziś kupowałbym odbiornik to bym wybrał etrex 30. Najdłużej działa na bateriach, jest tańszy, mniejszy, lżejszy.
Jeszcze jedno pytanie przyszło mi do głowy...jest możliwość ładowania Garmiaka przez port usb ,jeśli w środku mamy akumulatorki?