Autor Wątek: koleżanka na podróże rowerowe :) szukam  (Przeczytany 6625 razy)

Offline Kobieta magdamaja

• Miasto: Grodzisk Mazowiecki
  • Na forum od: 02.02.2013
Cześć :)

Od jakiegoś czasu spędzam wakacje na rowerze. Niestety w moim gronie jestem jedyną rowerzystką, dlatego szukam towarzyszki na dłuższe wyprawy bo w końcu ile można słuchać samych facetów :D
Podróżuję z chłopakiem i kolegami, niestety w moim mieście nie znam żadnej dziewczyny która chciałaby pokonywać 100 km dziennie a czasem i więcej...

Sezon rozpoczyna się marzec/kwiecień tak więc może uda mi się kogoś chętnego znaleźć

Pozdrawiam serdecznie,
-Magda
« Ostatnia zmiana: 2 Lut 2013, 16:00 magdamaja »

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
Witaj Magdo,
No cóż taki właśnie urok uprawiania sportu, prędzej czy później zostajemy tymi rodzynkami ;)
Kilka kobiet tu jeździ  ;D witaj w naszym gronie... szkoda, że trochę daleko ode mnie, ale na pewno na jakiejś wyprawce forumowej się zobaczymy  :D
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Miło czytać, że jest tu takie grono :) A co do Twojej osoby to :) może akurat będzie okazja spotkać się na trasie. Często jeżdżę w okolice Płocka, mamy tam działkę i żeby nie wypaść z formy często tam bywamy. Chociaż na sobotę i niedzielę, a że to po linii prostej do Poznania to zawsze można pojechać trochę dalej :)  Przyznam, że w Poznaniu jeszcze nigdy nie byłam :)
« Ostatnia zmiana: 2 Lut 2013, 16:03 magdamaja »

skr

• Gość
a nie lepiej poszukać jakiegoś fajnego kolegi?

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
Fajnych kolegów to ona już ma ;)

Jakby co zapraszam na wspólne jeżdżenie, a propos trasy "po linii prostej do Poznania" mieszkam trochę wcześniej :D
Aż musiałam sprawdzić jakim cudem Poznań leży w okolicy Płocka
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Faktycznie ,troche przesadziłam z tą bliskością  :D ale nie jest to jakas ogromna odległość 210 km. Co do płci towarzyszy, to w tym roku doszedl do nas jeszcze jeden facet, czasem dobrze jest byc tym damskim rodzynkiem, ale ile moożna.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Magdo, zadomawiaj się pomału na forum, parę babeczek jeżdżących tu jest. Zawsze możesz do nas dołączyć czy na wyprawkę (polecam!), czy tak po prostu na jakiś wypad.

Dzięki Magdo za odpowiedź :) widzę że jestes z Trójmiasta :) dobrze się składa bo kolega z którym jeździmy mieszka w Gdańsku, napewno na wiosne wybierzemy się z chłopakiem z rowerami do niego. Będę teraz stałą bywalczynią forum, więc mam nadzieje że jakaś okazja na wspólne rowerowanie sie nadarzy.

Offline Mężczyzna van

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.12.2009
    • http://vanhelsing.bikestats.pl/
Hmm, ciekawe jak by wyglądał wpis kogoś odwrotnej płci - " Jestem kolarzem i szukam partnera na wycieczki rowerowe, bo jazda z dziewczynami mi się już znudziła " :D Zdecydowanie to działa tylko w jedną stronę... :D

Offline Mężczyzna Psotnik

• Miasto: Niestety W-wa
  • Na forum od: 10.07.2012
Hmm, ciekawe jak by wyglądał wpis kogoś odwrotnej płci - " Jestem kolarzem i szukam partnera na wycieczki rowerowe, bo jazda z dziewczynami mi się już znudziła " :D Zdecydowanie to działa tylko w jedną stronę... :D

zupełnie nie wiem o co Ci Van może chodzić. Więc proszę o bardziej doprecyzowane wypowiedzi.

Pozdrawiam ::)

Odpłynąłem stąd bez żalu od tego wersalu bo czuję ten luz.

haha, nie mam nic przeciwko podróżowaniu z płcią przeciwną i wcale mi się nie znudziła, bo równałoby się to wykluczeniem z jazdy mojego najbliższego partnera :D ale jak jest się jedyną kobietą w grupie kilku mężczyzn to czasem chciało by się mieć bratnią duszyczkę w postaci koleżanki. Co do tego jakby wyglądał wpis "szukam kolegi" to wydaje mi się że nic w tym dziwnego :) a nawet popieram ;)

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010

eee tam przed wojną, w gazetach się pojawiały anonse, typu "młody męźczyzna pozna starszego od siebie pana" i nikogo to nie dziwiło :) bo wtedy by nikt nie pomyślał nic innego o tym jak to, że che się poradzić w sprawach sercowych albo sobie w szachy pograć.

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
Czuję, że zrobi się z tego ciekawy wątek...

PS Jakbyś jednak szukała towarzysza do jazdy rowerem, to zapraszam na wspólne wypady. Do Grodziska mam 12km.

Offline Mężczyzna erykonto

• Na forum od: 15.04.2012
LeśnyDziadu,
dobrze wiedzieć, że wkoło nas są jeszcze inni entuzjaści. Zapraszamy do wspólnych wypadów jeśli przetrwasz tempo 16 km/h  ;D   Podkowa ?

Offline Mężczyzna erykonto

• Na forum od: 15.04.2012
Magdamaja,
super, że szukasz dla mnie koleżanki :):)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum