Witam.
Jak wszyscy widzą jestem nowym uczestnikiem forum, więc sie przedstawię i opowiem co nieco o sobie:P
Jestem Krzychu, aktualnie pracuję jako opiekun niepełnosprawnych:)
Z rowerem na poważnie związałem się jakieś 6 lata temu. Wcześniej ograniczałem się do krótkich wycieczek tak max do 100km, a teraz czasami wyskoczę na 300km dziennie:). Mój sprzęt jest składany z różnorodnych części, nie liczy się za ile był złożony, liczy się to co jest w nogach i psychice!!
Moje dotychczasowe osiągnięcia może nie są oszałamiające ale za sobą mam już trasę wokoło polski dla Fundacji Mam Marzenie:) oczywiście zorganizowaną i zaplanowaną przeze mnie:) , zdobycie kilku lokalnych górek w Podkarpackiem oraz kilkukrotną wyprawę rowerową po Bieszczadach. Również dzięki startom w BikeMaratonie 2012:) miałem możliwość przejechania wielu innych ciekawych miejsc:)
Preferuję każdy rodzaj tresy:) począwszy od szlaków mrożących krew w żyłach kończywszy na płaskich trasach szosowych.
Postanowiłem dołączyć do forum gdyż widzę że działa tu grupa ludzi którzy są zarażeni pasją rowerowania, wypraw, ścigania, wycieczek itp. Liczę, że znajdę tutaj odpowiedź na wiele pytań bardziej lub mniej rowerowych, dobrą atmosferę, oraz na możliwość wspólnych wyjazdów.
Pozdrawiam rowerowych zapaleńców!