Autor Wątek: Witam, witam  (Przeczytany 649 razy)

Offline Mężczyzna katnerster

• Miasto: Wyszków
  • Na forum od: 22.01.2013
Witam, witam
« 4 Lut 2013, 22:39 »
Witam wszystkich z Wyszkowa. Aktualnie mam na karku 18 lat. Rowerem jeździłem od komunii(bo dostałem rower ^^) ale tak bardziej świadomie, że liczenie ile się jeździło, to ostatni rok(w wakacje zrobiłem 1000 km). W tym roku mam plan wybrać się z dziewczyną mą na wyprawę(wycieczka ale że pierwsza dłuższa to wyprawa) na około 450 km. Ale to po operacji dopiero(mam przepuklinę w kręgosłupie). W tym roku chcę zrobić co najmniej 2000 km, jak się uda. Jak myślicie? Uda się? Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Witam, witam
« 4 Lut 2013, 23:54 »
Witaj,
Pewnie że się uda się!
O ile tylko nie liczysz że pojedziesz na tę wyprawę dwa tygodnie po operacji ;-)

« 27 Lut 2013, 13:55 »
Jestem teraz po operacji. Czeka mnie miesiąc leżenia w łóżku... Ale motywacja jest ^^

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
« 27 Lut 2013, 14:00 »
No to kuruj się. ;)
Wakacje już możesz planować wyprawowo. :)
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
« 27 Lut 2013, 20:04 »
Jestem teraz po operacji. Czeka mnie miesiąc leżenia w łóżku... Ale motywacja jest ^^
Miesiąc leżenia?  :o 
Kazali Ci leżeć tak plackiem, czy masz na myśli miesiąc zwolnienia?

Mnie w poniedziałek po południu operowali, we wtorek powiedzieli że dość leniuchowania i trzeba wstawać, a w środę (może to był czwartek?) kazali iść do domu. Po miesiącu pierwszy raz wsiadłem na rower, neurochirurg mi tylko powiedział, żebym nie szalał i raczej się na razie nie przewracał  ;)

Dwa miesiące po operacji byłem na Zlocie, a w sumie w zeszłym roku po operacji (15 marca) zrobiłem 6200km, więc biorąc pod uwagę Twój wiek i miesiąc w zapasie to te 2000 km zrobisz nie wiadomo kiedy.
« Ostatnia zmiana: 28 Lut 2013, 12:53 Borafu »

« 28 Lut 2013, 15:11 »
Niby kazali leżeć tak ten miesiąc plackiem, że chodzenie tyle co trzeba i jak najmniej siedzenia. Powiem tak, do zdjęcia szwów będę się oszczędzał(przeczyta się całe forum, a co!) a później jak będzie dobrze to zaczynam latać, czy w pasie lędźwiowym czy bez. Co do szpitala to w sobotę rano miałem operację a w poniedziałek o 11 już miałem wypis. Zobaczymy, mam nadzieję że się uda pojeździć ;D

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
« 28 Lut 2013, 16:13 »
No, siedzenia jak najmniej to jasne, wiadomo że trzeba się oszczędzać, zresztą będziesz się czuł obolały.

Weź sobie jakąś sensowną rehabilitację, jeśli jest w okolicy ktoś kto się na tym zna, bo naprawdę warto.

Offline Mężczyzna dziobolek

• Miasto: Dublin
  • Na forum od: 12.02.2013
« 6 Mar 2013, 02:21 »
Witaj!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....