Autor Wątek: Lubelszczyzna zwiększa skład osobowy  (Przeczytany 429 razy)

Offline Mężczyzna yappi

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 31.01.2013
Lubelszczyzna zwiększa skład osobowy
« 16 Lut 2013, 14:32 »
Witam wszystkich forumowiczów !!

Mam na imię Marcin.  Od dłuższego  czasu zaczytuję się w Waszych postach i czerpie wiedzę "pełnymi garściami" za co bardzo dziękuję . Przyszedł czas się zarejestrować i przywitać.
Razem z żoną i 5 letnią córką mieszkamy w Lublinie. Rowerem do tej pory jeździłem okazjonalnie, raczej na krótkich trasach- wycieczki jednodniowe (z przebiegami <60km), przejażdzki, w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym, czasem do pracy. Pomysł dłuższych podróży z sakwami od jakiegoś czasu chodził mi po głowie, ale z uwagi na wiek córki trochę mieliśmy obawy czy to nie za wcześnie. W każdym razie, w roku 2013 chcemy to zmienić - doczepka już kupiona, a na dowód, że postanowienie jest realne załączam zdjęcie sakw, które kilka dni temu do mnie przyszły (oczywiście rodzime Crosso).
Plan jest taki, aby podczas wakacji ruszyć z Malborka w stronę Augustowa a później przy granicy na południe. Oczywiście poprzedzimy to odpowiednim "okresem przygotowawczym" i wycieczkami próbnymi.

Jeszcze raz witam wszystkich

« Ostatnia zmiana: 16 Lut 2013, 14:58 yappi »
yappi
Lokata w rower korzystniejsza niż w Amber Gold

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Nadarza Ci się niepowtarzalna okazja naocznie przekonać się o wspaniałym wyborze kierunku  pierwszej  rodzinnej wycieczki. :)
 Weż udział w maju w  Forumowym Zlocie cyklistów na Mazurach Garbatych. Info: aSpołeczność. ;)
Witaj na forum. :D
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna yappi

Lobbujesz tą lokalizację? ;) Bo z tego co przeczytałem to ciągle głosowanie trwa..
Choć muszę przyznać, że miejsce całkiem niezłe  ;D
yappi

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Głosowanie trwa, ale ciszy wyborczej nie ma ;)

Offline Mężczyzna Rado

• Na forum od: 25.05.2011
Witaj yappi Cieszę się, że Grupa Lubelska tak się rozrasta :) W kwietniu planujemy wyprawkę na Roztocze, więc będzie okazja się poznać (chyba, że wcześniej spotkamy się w Lbn :) ) Szczegóły wyprawki tutaj: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=7139.0 Zapraszam  :icon_exclaim:

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Witaj Marcinie na forum, cieszę, że powiększa się Grupa Lubelska i oczywiście nadarza się okazja
na spotkanie na wyprawce kwietniowej na Roztoczu o czym mowa powyżej. Mam nadzieje,że stworzymy solidną grupę. ;)
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna dziobolek

• Miasto: Dublin
  • Na forum od: 12.02.2013
Serwusik!

Offline Mężczyzna yappi

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie.

Rado, Paweł -  myślę, że na pewno uda nam się spotkać. Dzięki za zaproszenie na lubelski zlot, jeżeli będę miał możliwość postaram się z Wami wybrać.
yappi

Offline Mężczyzna MarqoBiker

• http://za-miedza.pl/
  • Miasto: Stalowa Wola
  • Na forum od: 16.01.2013
    • [URL=https://imageshack.com/i/0lrcroj][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/21/rcro.jpg[/IMG][/URL]
Witamy

Ja mieszkam prawie w Lubelskim do którego mam tylko 25 km i często tam jeżdżę .

Miejmy nadzieję że uda nam się ten wypad na Roztocze .

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum