Wiem, że opona nie zastąpi zdrowego rozsądku Po prostu już raz leżałam na mokrym chodniku i nie chcę tego powtarzać.
No to spróbuj wreszcie zrozumieć, że będziesz to powtarzać! (...) Nie chcesz nigdy więcej leżeć to jedź koleją.
Cytat: "Janusushi"Wiem, że opona nie zastąpi zdrowego rozsądku Po prostu już raz leżałam na mokrym chodniku i nie chcę tego powtarzać.Cytat: "Borafu"No to spróbuj wreszcie zrozumieć, że będziesz to powtarzać! (...) Nie chcesz nigdy więcej leżeć to jedź koleją.Super argument. Możesz mieć inne zdanie niż ja, ale nie musisz się ze mnie z tego powodu nabijać.
Nie, będę uważać tak samo, bo mając w pamięci poprzednią glebę zwalniam na wszystkich zakrętach, a w deszczu na zakrętach prawie się zatrzymuję
Jutro pojadę na Nowowiejską, wezmę to, co będzie i wreszcie dam Wam spokój
... Boję się pewnie trochę za bardzo, ale zawsze tak mam przed podróżami, zwłaszcza tak długimi, a na samotną jeszcze nigdy nie jechałam, więc po prostu wpadam w panikę :/Jutro pojadę na Nowowiejską, wezmę to, co będzie i wreszcie dam Wam spokój
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Borafu - poprzednia gleba? (...)Tak więc gleba była wyłącznie z mojej winy i żadne opony by mi tu nie pomogły Od tamtej pory jak mówiłam jeżdżę wolniej i ostrożniej, więc w sumie wyszło mi to na dobre:) Ale mam też blokadę psychiczną przy jeździe w deszczu, stąd moja mania na punkcie przyczepności opon. Ale trochę mnie przekonaliście, więc dziękuję