Wydaje mi się też, że jednak jakość tych opon w porównaniu do tego co było 5-6 lat temu jednak trochę spadła
Mam jeszcze jedno pytanie, jeździ ktoś z forum na Smart Samach? Pancerne to one pewnie nie są ale ich bieżnik może być ciekawy na takie jesienno-zimowe warunki.
XR idzie jeszcze gdzieś w ogóle kupić? Na alledrogo to nawet używki chyba tylko z raz widziałem. Nigdy na nich nie jeździłem a chętnie bym wypróbował.
Cytat: robb w 30 Paź 2012, 22:26a przy zwijanych nie masz "bicia" ?Nie mam, jeśli jest bicie - to wynika to nie z faktu, że opona jest zwijana, tylko ma jakiś feler;
a przy zwijanych nie masz "bicia" ?
na wielu stronach, in motion też są nieaktualne oferty. Z ciekawości przed Mondialem szukałem i się okazuje że 99 % stron ma nieaktualne oferty.
Cytat: marek.dembowski w Dzisiaj o 15:47A może z tym specjalnym przeznaczeniem to znowu tylko zwykły chwyt marketingowy Oczywiście, że tak, bo niby czym się tak różni specyfika jazdy na rowerze od jazdy na "rowerze" z małym silnikiem? Poza owym silnikiem budowa jest bardzo zbliżona, opony do takich rowerów różnią się tylko nieco bieżnikiem.