Planuje zakup kuchenki, szukam czegoś co będzie tanie w eksloatacji, bo planuje troszke większe gotowanie niż wode na kawe. Oczywiscie w miare rozsadku, czyli cos szybkiego. Szybko gotujace sie ryze, kuskus itp. itd. Do wydania koło 400zł. Czy Kuchenka K2-111 FLEXIFUEL GoSystem lub MSR WHISPERLITE spełni moje oczekiwania?Nie planuje używania kuchenki w ujemnych temperaturach.pozdrawiam
2 w 1.Do gotowania i pogrzania się .Czy ktos używał tego sprzętu kiedykolwiek? Nie wiem dokładnie ile to waży,i jaką ma wydajnosc. http://cgi.ebay.co.uk/ws/...e=STRK:MEWAX:IT
Cytat: "archimedes55"2 w 1.Do gotowania i pogrzania się .Czy ktos używał tego sprzętu kiedykolwiek? Nie wiem dokładnie ile to waży,i jaką ma wydajnosc. http://cgi.ebay.co.uk/ws/...e=STRK:MEWAX:IT Ale... przepraszam, jeśli coś źle zrozumiałem, ale czy Ty chcesz to wozić na rowerze? :shock:
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Archimedes grzać w namiocie nie trzeba dodatkowo. Wystarcza śpiwór o komforcie odpowiednim do temperatury. Poza tym spędzałaś zapewne kiedyś wieczór na świeżym powietrzu, nie wiem pod parasolkami jakimiś na piwku, na działce, nie zmarzłeś prawda?Poza tym paliwo do tego urządzenia, ile by trzeba go zabrać.Nie obraź się, dla mnie również pomysł z kosmosu :-)Przejrzyj sobie listy ekwipunku - da ci to pewien ogląd sytuacji. Nie możesz niestety zabrać pewnych rzeczy "na wszelki wypadek".
Cytat: "archimedes55"Forum jest chyba po to zeby pytać,radzic się ,i doradzac innym.Dzięki za rady.Wiem co mam zabrać,zadałem tylko pytanie czy ktoś tego używał.Nie obraź się - ale z paru Twoich postów wyraźnie wynika, że właśnie nie wiesz co masz zabrać. Możesz się uprzeć, zrobić po swojemu i targać zupełnie niepotrzebne kilogramy; możesz zastanowić się, że w tym co wielu ludzi pisze - jest coś na rzeczy.Tego typu maszynek jak zalinkowałeś nie używa się na wyprawach rowerowych, bo są za ciężkie, a wiele wygodniejsze w użyciu wcale nie będą. Podobnie nie ma większego sensu targanie pancernej przyczepki - jeśli nie wykorzystasz w pełni jej ogromnych parametrów ładunkowych (wtedy lepiej wziąć lżejszą przyczepkę bądź same sakwy).
Forum jest chyba po to zeby pytać,radzic się ,i doradzac innym.Dzięki za rady.Wiem co mam zabrać,zadałem tylko pytanie czy ktoś tego używał.