Strach zadac jakiekolwiek pytanie bez niepotrzebnego strsu tutaj i skopania nowickusza.DZIĘKI BARDZO
w tym co wielu ludzi pisze - jest coś na rzeczy.
Cytat: "archimedes55"Strach zadac jakiekolwiek pytanie bez niepotrzebnego strsu tutaj i skopania nowickusza.DZIĘKI BARDZONie przesadzaj, zadajesz pytanie więc odpowiadamy. Jeżeli stresuje Cie uzyskanie odpowiedzi innej niż oczekiwałeś to nie nasza wina przecież. Jak Michał wyraźnie napisał Cytat: "Michał Wolff"w tym co wielu ludzi pisze - jest coś na rzeczy.
a nie oczekuje odpowiedzi która mnie satysfakcjonuje czy tez nie.Ja oczekuje odpowiedzi,bez zbędnych komentarzy typu- Chcesz oszczedzac na tym czy na tym,a po co Ci przyczepka,a po co Ci ciężka kuchenka ,popraw pisownie,nie rób błędów.Mam wymieniac dalej?Jak narazie dostałem może ze 3 normalne odpowiedzi. TAK-NIE-NIE WIEM. Jak zadanie pytanie czy ktos uzywał takiej czy takiej rzeczy oczekuję prostej odpowiedzi. NIC PO ZA TYM.Zadałem pytanie czy zna ktos taki czy taki rower. Odpowiedz-a do czego Ci ten rower,gdzie będziesz nim jezdził? Prosta odpowiedz-ZNAM LUB NIE ZNAM.Bo tylko tworzy się niepotrzebny chaos.
z końców swoich postów, dzięki.
Ja nie oczekuje odpowiedzi która mnie satysfakcjonuje czy tez nie.Ja oczekuje odpowiedzi,bez zbędnych komentarzy typu-Chcesz oszczedzac na tym czy na tym,a po co Ci przyczepka,a po co Ci ciężka kuchenka ,popraw pisownie,nie rób błędów.Mam wymieniac dalej?Jak narazie dostałem może ze 3 normalne odpowiedzi.TAK-NIE-NIE WIEM.Jak zadanie pytanie czy ktos uzywał takiej czy takiej rzeczy oczekuję prostej odpowiedzi.
A teraz trochę na poważniej, co sądzicie o palniku turystycznym OPTIMUS CRUX LITE:http://allegro.pl/show_item.php?item=1528986467