Właściwie jesteś w tej dobrej, oczywiście zależy jak na to spojrzeć, sytuacji, że mieszkasz niedaleko granicy z Czechami, Słowacją, czy nawet Austrią i Węgrami.
Ja w weekend majowy planuję walnąć sobie 140 kaem 131 mi się udało, więc to nie będzie problemem
Cytat: roweras w 5 Mar 2013, 20:12Ja w weekend majowy planuję walnąć sobie 140 kaem 131 mi się udało, więc to nie będzie problemem No, na dziewięć dni to myślę, że nawet dasz radę więcej
Cytat: p.kolanczyk w 5 Mar 2013, 00:34Właściwie jesteś w tej dobrej, oczywiście zależy jak na to spojrzeć, sytuacji, że mieszkasz niedaleko granicy z Czechami, Słowacją, czy nawet Austrią i Węgrami.O Austrii też myślałem i to jest naprawdę niezły pomysł. Szybki i tani dojazd polskimbusem z Katowic do Wiednia, a dalej już ogromny wybór. Można połączyć Austrię tak jak proponuje LeśnyDziad z Bawarią, albo jak patrzę na mapę nawet ze Słowenią. I to wydaje mi się świetnym pomysłem.
Że płasko... a musi nie być płasko? Zresztą, co ja tam nieobyty rowerowicz / forumowicz - już się nie wcinam z radami.