Autor Wątek: Pomysły na majowkę 2013  (Przeczytany 2316 razy)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Odp: Pomysły na majowkę 2013
« 18 Mar 2013, 20:35 »
a to rozumiem.

W takim razie Bawaria ci przypasi. Tamte górki to raczej większe niż mniejsze są.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Kobieta goś

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 13.11.2011
« 21 Mar 2013, 09:37 »
Pierwszy raz spotkałem się z tym, by ktoś polecał komuś Węgry z myślą o rowerze  :D

Oj tam, Balaton warto zobaczyć :)

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
« 21 Mar 2013, 14:06 »
Naprawdę? Moim zdaniem w ogóle nie warto...

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 21 Mar 2013, 14:28 »
też tak uważam. rozumiem że za Balatonem ciągnie się prlowska legenda, etc. Jednak osobiście dla mnie nic ciekawego. Brudne, płytkie, nieatrakcyjne jezioro pełne ludzi, samochodów i dziurawych ścieżek rowerowych.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 21 Mar 2013, 19:01 »
tego nie wiem (o Balatonie) bo tam nie dotarłem. Byłem w innych miejscach - nie narzekam. Ale jak kto woli. Jedni pomarańcze, a inni jak im nogi...

Jezioro - jeśli już w tamtych rejonach, to Neusiedlersee. Ale to Austria. Tam nawet kamyki na brzegu jeziora leżą porządnie ułożone. Ino że płasko - fakt. Ale można na triathlon się załapać. Albo na winko. Co kto woli.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
« 22 Mar 2013, 18:28 »
Jak koniecznie Węgry, to polecam okolice Miscolca - Góry Bukowe, a w połączeniu ze słowackim i polskim Spiszem to całkiem sympatyczne tereny na majówkę. Górek nie zabraknie.
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 22 Mar 2013, 18:35 »
Potwierdzam przejechac np. z Lillafured do Egeru przez góry bukowe to naprawdę ogromna przeprawa. ;)

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna patyk

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.12.2012
« 30 Mar 2013, 00:11 »
A trasa Kraków - Budapeszt?
Ja chyba się na nią zdecyduje na majówkę, ktoś tak jechał, poleca?

"Wszystko stoi. Rowerzyści nie"

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 8 Kwi 2013, 20:03 »
Znam praktycznie cały odcinek Kraków - Dolny Kubin i jest bardzo fajny. Od Krakowa do Suchej Beskidzkiej przyjemna pagórkowata rozgrzewka, no a potem zaczyna się już ciekawie. Najpierw masz jeden z najdłuższych w Polsce podjazdów na przełęcz Krowiarki, pod Babia Górą. Kilkanaście kilometrów, ale cały czas niewielkie nachylenie i wjeżdża się raczej bez problemu. Potem masz ładne okolice jeziora Orava. Dobrze tam jak najszybciej się pojawić, bo w błyskawicznym tempie zabudowuje się ono ostatnio pensjonatami, knajpami itp. i traci powoli swój sielski klimat. Dolny Kubin to bardzo ładne miasteczko. Spokojne, schowane gdzieś w kotlinie, z przyjemnym ryneczkiem, ładnym drewnianym mostem... I w to wszystko ktoś na samym środku wpierniczył trzy wielkie, kolorowe, betonowe bloki! Mnie takie zestawienia zawsze intrygują i pewno mieszkańcom bloków też się widoki podobają, ale cała reszta miasta chyba wolałaby je zwalić :)

Offline Mężczyzna kuba2354

• Miasto: Leźno k/Gdańska
  • Na forum od: 08.04.2013
« 8 Kwi 2013, 21:52 »
Trochę szkoda, że nie chcesz się wybrać na Północ. Jakbyś zebrał minimum 5 osób, to Stena Line organizuje promocje dla rowerzystów.

http://www.stenaline.pl/promy/rejsy/rowerowy-potop-azs/

Warto się wybrać : ) My jedziemy w Boże Ciało. Nie chodzi tu o temperaturę, tylko po prostu znajomy pisze maturę i nie może.. -,-

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum