Autor Wątek: Czarnogóra , Albania kwiecień 2013  (Przeczytany 703 razy)

Offline Mężczyzna Przem.ek

• Miasto: dolny śląsk
  • Na forum od: 15.12.2012
Czarnogóra , Albania kwiecień 2013
« 13 Mar 2013, 20:10 »
Cześć , w kwietniu planuję wypad do Albani + być może Czarnogóry na 2-3tyg , dojazd na miejsce autem , potem tylko rower .  Konkretna data i plan/trasa do ustalenia , chętnie góry i dzicz ale bez spinki :) Mam wolny cały kwiecień , jeżeli jesteś chętny/chętna to resztę ugadamy na PW .
Pozdrawiam Przem

Offline Jacław

• Miasto: Łęczna
  • Na forum od: 13.04.2011
Cześć

Temat mnie zaciekawił ale mało szczegółów podałeś. Głównie chodzi jakieś konkretne terminy wyjazdu, chyba że z racji wolnego w kwietniu jest to Ci całkowicie obojętne.  ;)

pozdr.
J.

Offline Mężczyzna Ricardo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.05.2011
Byłem na majówce 2012 w Czarnogórze i Albanii, świetnie się jeździło bo nie było za gorąco. W górach nie poszalejesz bo będzie sporo śniegu. Jeśli planowałeś Theth w Albanii to w ubiegłym roku pod koniec kwietnia do samego Theth i ok 100m w górę było bez śniegu już, ale powyżej trasę w stronę Boge pokonałem już z buta prowadząc rower po śniegu ok 5-6 godz. Durmitor jest wyżej więc śnieg w tym okresie gwarantowany, ale droga Pluzine - Zabljak - Mojkować i kanion Tary chyba przejezdne. Ja się wybieram w tym roku w czerwcu, chciałbym jak najwięcej pojeździć w Czarnogórze i Albanii szutrami w dziczy.

Cześć

Temat mnie zaciekawił ale mało szczegółów podałeś. Głównie chodzi jakieś konkretne terminy wyjazdu, chyba że z racji wolnego w kwietniu jest to Ci całkowicie obojętne.  ;)

pozdr.
J.

Hej , mało szczegółów ane chętnie odpowiem na wszelkie pytania :)
Co do terminu to mam wlony cały kwiecień jak pisałem więc konkretny termin jest do ustalenia , mogę zahaczyć 3-4 pierwsze dni maja również .

Byłem na majówce 2012 w Czarnogórze i Albanii, świetnie się jeździło bo nie było za gorąco. W górach nie poszalejesz bo będzie sporo śniegu. Jeśli planowałeś Theth w Albanii to w ubiegłym roku pod koniec kwietnia do samego Theth i ok 100m w górę było bez śniegu już, ale powyżej trasę w stronę Boge pokonałem już z buta prowadząc rower po śniegu ok 5-6 godz. Durmitor jest wyżej więc śnieg w tym okresie gwarantowany, ale droga Pluzine - Zabljak - Mojkować i kanion Tary chyba przejezdne. Ja się wybieram w tym roku w czerwcu, chciałbym jak najwięcej pojeździć w Czarnogórze i Albanii szutrami w dziczy.
Dzięki za info , zdaję sobię sprawę że w kwietniu w górach może być baardzo różnie ale niestety tylko kwiecień mam wolny . Co będzie to będzie , na luzie :)

Offline madman

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 15.05.2010
Akurat od 15 kwietnia wybieram się gdzieś, planuję Krym ale jeśli jakieś 2 tygodnie do Albanii to czemu nie?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum