Autor Wątek: Siodełka  (Przeczytany 5690 razy)

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Siodełka
« 31 Sty 2009, 01:07 »
Cytat: "robb"
Usulovski, zaraz zaraz .. a anuszka i ja ? :-)

Ciii, jak prawda wyjdzie na jaw to mój post nie będzie już taki zabawny :lol:

Zazwyczaj przy takich zlotach kończy się na dobrych chęciach, nie mniej w podyskutować - w osobnym najlepiej temacie - można, a nuż coś ciekawego się urodzi 8)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Siodełka
« 31 Sty 2009, 10:13 »
Wspominał powyżej Miki moje siodełko. Swoją drogą podziwiam spostrzegawczość i pamięć, bo ja nie mam pojęcia na jakim siodełku on swoje siedzenie wozi :shock:
Do rzeczy : siodełko sprawuje się bardzo dobrze, pozwala nie pamiętać o sobie w czasie jazdy.
Moje doświadczenia z siodełkami wskazują jednak, że dopiero tysiące przejechanych kilometrów załatwiają sprawę pozytywnie. Model siodła oczywiście gra ważną rolę         i należy zrobić wszystko, żeby sobie pomóc, ale dopiero trening czyni mistrzem :D

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Siodełka
« 31 Sty 2009, 11:13 »
Cytat: "transatlantyk"
Wspominał powyżej Miki moje siodełko. Swoją drogą podziwiam spostrzegawczość i pamięć, bo ja nie mam pojęcia na jakim siodełku on swoje siedzenie wozi :shock:

Żeby było zabawniej ja też mam problem z określeniem marki i modelu mojego siodła. Jakiś Trek, ale model? Bez szans :> Swoją drogą to rewelacyjne siodło i to od pierwszych kilometrów. Równie dobrego nie miałem i obawiam sie, że nie będę miał, bo znikło z rynku, a model który je (ponoć) zastąpił (Bontrager Boulevard) owszem, kupiłem, ale to już "nie to". Może się kiedyś ugniecie (mam je w rowerze miejskim), ale tamto naprawdę od pierwszego kilometra tylko mnie pieściło ;)
A co to Twojego, to nie zapamiętałbym na pewno, gdyby nie to, ze ostatnio w ramach moich planowanych zakupów przymierzałem się m.in. do Stratosa i siodło wizualnie wyglądało podobnie do Twojego, więc założyłem, ze przez jeden rok nie zmienili wyposażenia :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline peptek

• Miasto: Włocławek
  • Na forum od: 04.01.2008
    • http://nakole.pl.tl
Siodełka
« 31 Sty 2009, 19:54 »
Bardzo podoba mi sie ten SPECIALIZED Wolfa ale ciut przydrogi. Na innym forum tez czytalem o zaletach siodełka Transatlantyka i przymierzam sie własnie do jego zakupu. Oby moja d...cia tez polubiła sie z tym Authorkiem, bo nie lubie jeździć na stojaka i cudowac przeróżne pozycje na siodełku. Dzięki za wszystkie porady.

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Siodełka
« 31 Sty 2009, 23:47 »
Siodełko Specialized to raczej robb, Michał używa Allay Racing Sport :wink:
W jednym z angielskich sklepów internetowych znalazłem siodełko Specialized za 35 GBP, co nawet przy obecnym kursie daje 174 zł :o , a więc już wcale nie tak drogo :D
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Siodełka
« 1 Lut 2009, 12:20 »
będąc rezydentym Tegoż Kraju chętnie pomogę w zakupach ... :-)

a siodełko polecam.

robb
… why so serious ?

Offline peptek

• Miasto: Włocławek
  • Na forum od: 04.01.2008
    • http://nakole.pl.tl
Siodełka
« 2 Lut 2009, 04:47 »
sorki za pomyłke

Tagi:

Organizujemy