Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 324 razy)

Offline Mężczyzna skaposzczet

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 12.02.2013
Cześć
« 25 Mar 2013, 23:16 »
Witam wszystkich.
Na rowerze jeżdżę od bardzo dawna. Na początku dla rekreacji, potem dla sportu, następnie dla celów praktycznych (dojazdy w mieście), by teraz zacząć też wybierać się na wyprawy z żoną. Mieszkam w Warszawie.
Mój ukochany rower mam już 15 lat. Nie wygląda już jak nowy, ale z sezonu na sezon staje się coraz fajniejszy dzięki nowym częściom i pomysłom. Mam nadzieję go należycie przedstawić w stosownym dziale po wykonaniu zdjęć.
Samego siebie postaram się przedstawić w całej reszcie działów :).
Zwykle nie pisuje w działach "Przywitaj się", ale zaglądam tu często i czuje, że zabawię na dłużej.

Mój BLOG

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Odp: Cześć
« 26 Mar 2013, 08:32 »
Witam serdecznie.
Nawiązując do innego tematu na forum,gdzie pisałeś.
Czy żona widziała swoje zdjęcie jakie zamieściłeś na forum.    ;D
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna skaposzczet

• Miasto: Warszawa
« 26 Mar 2013, 17:48 »
Jeszcze nie widziała :>, ale znając jej strach przed ujawnianiem swojej tożsamości w sieci i tak będzie lepiej niż jakbym zamieścił zdjęcie oryginalne.

Mój BLOG

Offline Mężczyzna dziobolek

• Miasto: Dublin
« 4 Kwi 2013, 12:29 »
Cześć!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami: