Autor Wątek: Do Lwowa na 2-3 dni  (Przeczytany 453 razy)

Offline Mężczyzna Szumgum

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 13.04.2013
Do Lwowa na 2-3 dni
« 15 Kwi 2013, 10:42 »
Może ktoś zechce wyskoczyć ze mną do Lwowa w najbliższy weekend o ile będzie ładna pogoda?  Mam tylko jedną prośbę do tych co już byli i nocowali. Chodzi o namiary na jakiś niedrogi,a niezły nocleg..Pozdrawiam

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Odp: Do Lwowa na 2-3 dni
« 15 Kwi 2013, 10:58 »
Mógłbym się wybrać ale w terminie 01.05-05.05
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna D_DIESEL

• Miasto: Wrocław/Rybnik
  • Na forum od: 17.03.2013
« 15 Kwi 2013, 16:03 »
  Mam tylko jedną prośbę do tych co już byli i nocowali. Chodzi o namiary na jakiś niedrogi,a niezły nocleg..
Byłem w zeszłym roku, nocowałem, mogę polecić Michaela, który sam nas znalazł i zaproponował spoko nocleg. Wynajmuje dwa połączone ze sobą pokoje w których może spać około 5-6 osób.  Lokalizacja jest zajebista, bo zaledwie 3 minuty od rynku. Koszt to 100 hrywien. Gościu też jest spoko i na pewno jak zadzwonisz do niego i powołasz się na "rowerzystów ze Śląska" to się zaśmieje i skojarzy. Telefon i dodatkowe info na priv. Mogę przesłać zdjęcia.
Weź przesuń ten wyjazd na majówkę :P

Offline Mężczyzna Szumgum

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 13.04.2013
« 15 Kwi 2013, 16:48 »
Cześć! Dzięki za informacje,może się przydadzą. Ja Lwów znam dość dobrze,byłem już tam kilkakrotnie,w końcu z domu mam tylko 170 km,bywało,że jak wyjechałem o świcie,to na 21-szą wróciłem do domu,bo we Lwowie lało niemiłosiernie.. Teraz bardziej do wyjazdów dobieram pogodę..Nic na siłę,bo to ma być przyjemność z pedałowania,podziwiania,robienia fotek,a po medale to ja już nie muszę sięgać..-:) Co do majówki,to wcale bym się nie zdziwił,gdyby lało i rzucało żabami.. Odpukać,ale wszyscy nic,tylko majówka,majówka.. Rozumiem,większość pracująca,urlopy i te sprawy.. Pogoda potrafi jednak skorygować niejedne plany.. Oby nie.. Trudno jest tak daleko (2 tygodnie) zaplanować cokolwiek z uwagi na pogodę,nasze Orły Meteorologowie,nawet 2 dni do przodu nie potrafią celnie ustrzelić..-:)Ostatecznie,jeśli ktoś byłby zdecydowany na majówkę we Lwowie,to mogę odpuścić sobie ten weekend i pojechać np 30-ego.Jeśli by nam starczyło czasu,to może jakaś wyprawka do Truskawca,Drohobycza,lub Stryja..?Pozdrawiam

Offline Mężczyzna krzychu

• Miasto: Rzeszów/Rymanów
  • Na forum od: 04.07.2011
« 17 Kwi 2013, 12:52 »
Od tej niedzieli 3 dni, może 4, tylko nie Lwów a pogranicze Słowacji i Węgier, północne Węgry. Dojazd i powrót samochodem z Podkarpacia. Tam jednodniówki na lekko, każdy może robić swoje, jakbyś chciał zmienić plany to daj znać.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum