A wystarczyło włożyć 20juro w paszport.
Cały ten wyjazd nastawiony jest na przemielenie jak największej ilości kilometrów z wysoką średnią.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cały ten wyjazd nastawiony jest na przemielenie jak największej ilości kilometrów z wysoką średnią. Fakt, że peleton jedzie szybciej niż pojedynczy rowerzysta, ale tak gnając nie poznaje się ani kraju, ani ludzi. Ale w tym wyjeździe niestety nie o to chodzi. Z dużym zainteresowaniem oczekiwałam tego wyjazdu, ale, póki co, bardzo się rozczarowałam. Nie piszę wyprawa, bo dla mnie wyprawa to coś więcej niż tylko łykanie kilometrów osakwionym rowerem.
Wpatrywanie się w licznik z dystansem i średnią ma dla mnie zawsze charakter sportowy.
Myślę, że znaczna część osób, które dołączyły do ekipy, kierowała się jednak chęcią poznania Rosji, a nie ideologią. Mnie jeszcze bardziej niż ideologiczny sos, zirytowało np. wyśmiewanie się z ubioru i tym podobne.
Cały ten wyjazd nastawiony jest na przemielenie jak największej ilości kilometrów z wysoką średnią. Fakt, że peleton jedzie szybciej niż pojedynczy rowerzysta, ale tak gnając nie poznaje się ani kraju, ani ludzi.
Oczywiście, że każdy lubi co innego, nie mam pretensji, że wyjazd ma charakter bardziej sportowy. Jestem tylko zwyczajnie rozczarowana, bo z wielką ciekawością oczekiwałam na relacje, ale niestety nie takie jakie są serwowane.
Cytat: Symfonian w 23 Maj 2013, 17:18Waxmund ma się dobrze: Chyba mu brakuje przełożeń Raczej przednia przerzutka znowu nawala
Waxmund ma się dobrze: Chyba mu brakuje przełożeń