Uważasz, że przepisy meldunkowe nie są debilne?
Ty kolejny raz zabawiasz się w mentora całkowicie oderwanego od rzeczywistości.
Cytat: sinuche w 2 Cze 2013, 17:41Nie wiedziałem, że Alxrims DH19 to takie budżetowe obręcze.Jak by na to nie patrzeć - chodzi o kasę.Kiedyś były i dość tanie i przyzwoite, teraz to nawet i takie tanie nie są Cytat: sinuche w 2 Cze 2013, 17:41Swoją drogą, taka wyprawa, to niezły test sprzętu. W sumie 24 rowery, gdyby ktoś spisał używane przez nich części i opisał awarie, to wyszłaby z tego niezła i chyba wiarygodna statystyka. Nie to co nasze forumowe dyskusje: ja jeżdzę na ... i chwalę sobie.Pojedyncze awarie - po prostu się zdarzają, czasem i świetny sprzęt potrafi strzelić, więc na takie opinie trzeba patrzeć z dystansem, wiedzieć ile wazy osoba która na danym sprzęcie jedzie, ile ma bagażu. Ale jeśli nawala kilka takich samych obręczy jednocześnie, to już raczej nie jest przypadek, tylko coś nie tak ze sprzętem
Nie wiedziałem, że Alxrims DH19 to takie budżetowe obręcze.Jak by na to nie patrzeć - chodzi o kasę.
Swoją drogą, taka wyprawa, to niezły test sprzętu. W sumie 24 rowery, gdyby ktoś spisał używane przez nich części i opisał awarie, to wyszłaby z tego niezła i chyba wiarygodna statystyka. Nie to co nasze forumowe dyskusje: ja jeżdzę na ... i chwalę sobie.
@Symfonian ... ciekawe co Ci zrobią jak wrócą
Unikajcie jak ognia nowych Alexrimsów DH19 (z innymi niż dotychczas naklejkami). Czterem osobom te obręcze zaczynają pękać przy oczkach
Cytat: robb w 2 Cze 2013, 17:57@Symfonian ... ciekawe co Ci zrobią jak wrócą Chyba Wam bo to na tym forum dużo osób zachwalała te obręcze
Może wysłać do producenta te pęknięte obręcze po powrocie?Albo nie. Lepiej nagłośnić, rozreklamować taki 'produkt'.
Będą wieźli 5 pękniętych obręczy przez kolejne 4tyś żeby je zabrać 8tyś km zpowrotem do Polski
Napiszcie do Alexrimsa lub dystrybutora i odbierzcie paczkę z nowymi po drodze