Dziś przejechałem całe miasto w poszukiwaniach dla nich koła przedniego 28" i nic nie było w sklepach.
Jak ja byłem na takim wyjeździe grupowym w liceum to było ileś wspólnych części zapasowych na całą grupę, rozdzielonych do wożenia pomiędzy uczestników.
A ze z dobrze poinformowanych zrodel dotarlo do mnie iz moje komentarze na forum budza bardzo zywy odzew w jadacej grupie - zapraszam Niniwe do rywalizacji, ciekaw jestem ile czasu zajmie Wam zaliczenie 4400m, czyli tyle co na mojej ostatniej jednorazowej trasie
[...] Tylko, że ja w tym czasie to chodzę jeszcze do pracy, nie mam niestety 2,5 miesiąca wolnego [...]
Cytat: Wilk w 9 Maj 2013, 17:56[...] Tylko, że ja w tym czasie to chodzę jeszcze do pracy, nie mam niestety 2,5 miesiąca wolnego [...]Zawsze możesz zrezygnować z pracy, tak jak zrobił jeden z uczestników tej wyprawy http://fakty.tvn24.pl/zyciowa-przygoda,323308.htmlMusiał chyba nie lubić swojej pracy (żart), albo jest jakimś specjalistą w czymś i ma zagwarantowany etat po powrocie. Zawsze się dziwię jak widzę relacje z takich długich wypraw nad sytuacją materialną ich uczestników, bo porównuję ją zawsze do swojej i się zapętlam zazwyczaj
Zawsze możesz zrezygnować z pracy, tak jak zrobił jeden z uczestników tej wyprawy
Michał pracował w McDonaldzie