Autor Wątek: Krym-sierpień -wrzesień  (Przeczytany 424 razy)

Opis: towarzystwo mile widziane :-))

Offline Mężczyzna author878

• Miasto: Słubice
  • Na forum od: 01.05.2013
Krym-sierpień -wrzesień
« 2 Maj 2013, 17:35 »
Planuję a raczej to przesądzona sprawa ,wyjazd na Krym z opcją objazdową razem z synem . Mam 58 lat ,syn 24. Ja mam za sobą kilka wypraw ,syn po raz pierwszy . Trasę mam opracowaną ,wszelkie modyfikacje możliwe w zależności od warunków ,chęci i możliwości . chcemy objechać część zachodnią po płaskim na rozkręcenie a następnie południową część już z górkami . Noclegi i posiłki we własnym zakresie z koniecznością smakowania jednak regionalnych łakoci . Chcemy zaliczyć najważniejsze punkty Krymu i trasę około-800 do 1000km w zależności od czasu i atrakcji . W związku z tym że dojazd i powrót to dla nas około5-6 dni zostaje nam na Krym nieco ponad 2 tygodnie więc siłą rzeczy muszą być aktywne . Nie chcemy tracić jednak kontaktu z cywilizacją i możlwe są 2 lub 3 dni pod dachem i z ciepłą wodą. Deszczu na trasie nie planujemy ale decyzję co do jazdy podejmiemy na miejscu .
Trasa terenowo-asfaltowa . Plan musi być ale reszta decyzji co do kilometrażu , atrakcji wartych zwiedzania czy miejsca noclegów podejmowana na bieżąco . Budżet z kosztami dojazdów ok 1500 zł - liczymy jednak na oszczędności :-)) Chętnie "zaadoptujemy " 1 lub 2 osoby do towarzystwa . Wiek bez znaczenia ale doświadczenie ,chociaż minimalne w jeżdzie rowerem mile widziane ;-))) Reszta szczegółów dla zainteresowanych pod adresem author878@gmail.com

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum