Autor Wątek: Bałkany 2013  (Przeczytany 864 razy)

Offline madman

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 15.05.2010
Bałkany 2013
« 3 Maj 2013, 16:52 »
Witam,

w kwietniu z Sarmatą z tego forum (pozdrawiam Arek!) pojechaliśmy na krótką wyprawę po bałkanach - głównie Czarnogóra i nieco Albanii. Relacja jest pod linkiem: http://madman.bikestats.pl/914450,Balkany-dzien-1.html i w kolejnych wpisach bloga. Link do galerii pod ww. odnośnikiem, ślady GPS są :)

Pozdrawiam
Damian

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Odp: Bałkany 2013
« 3 Maj 2013, 17:45 »
Choć Bałkany średnio mnie kręcą to muszę przyznać, że wypadzić był niczego sobie :)
Arek to świetny kompan na wyprawy. Widzę, że nowy namiot sobie sprawiał :)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 3 Maj 2013, 18:49 »
Arek to wytrawny sakwiarz,a wyprawa widzę,że udana i gratuluje. Może kiedyś w te rejony zawitam ;)
pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline madman

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 15.05.2010
« 3 Maj 2013, 19:52 »
Namiot miał nowy, przeklinał go calutką wyprawę - nie dość że przy pierwszym rozbijaniu gumki pękły, to potem jeszcze problemy z tropikiem i różne inne...
A Bałkany ogólnie polecam, mnie np. na zachód Europy nic nie ciągnie, a Rumunię czy Czarnogórę/Albanię to bym sobie jeszcze pozwiedzał...

sarmata39

• Gość
« 5 Maj 2013, 18:08 »
Pozdro dla wszystkich . Tak byłem tam i po powrocie do kraju już nic nie jest takie samo , góry jakieś małe , mosty niskie . Pewnie będę chciał tam wrócić kiedyś bo naprawdę warto . Było trochę strat czyli urwany przewód od licznika , pęknięta klamra w sakwie , pęknięty hak nośny w sakwie ale to moja wina bo źle ją założyłem , urwana klamra w bucie (uderzenie w głaz ) namiot to katastrofa , gumki pękły , tropik krzywo uszyty , zagubione kilka szpilek oraz gdzieś znikły dwa pałąki od stalaży ale wytrzymał ulewę w Wadowicach gdzie czekałem na pociąg , acha jeszcze urwana szprycha którą odkryłem po powrocie . Pogodę mieliśmy fajną w nocy -5 a w dzień +30.
Powoli naprawiam sprzęt i już mam nowy pomysł na wyprawkę na Ukrainę oraz Rumunię myślę że jeszcze w tym miesiącu .

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 5 Maj 2013, 19:33 »
Hej Arek podaj nazwę namiotu, ku przestrodze jeżeli jest tak jak mówisz, podziwiam Cię z takim zapałem, może chodzi tu o bardziej o czas i pieniądze. Jak pojedziesz na Rumunię to wrzuć zdjęcia i zrób trochę opisu, ponieważ wyruszam w połowie lipca, może coś będzie ciekawego po drodze.
W przyszłym roku będę miał dużo więcej czasu, może Alpy, Monte Carlo, riwiera francuska itd do Barcelony.... :D
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum