Autor Wątek: Dolina Wieprzu (Łęczna- Lubartów) rowerem  (Przeczytany 1362 razy)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
...Mieszkałem w malutkim schronisku młodzieżowym, które działa przy szkole podstawowej w Zawieprzycach, w zabytkowym budynku dawnego zespołu zamkowo- pałacowego z XVII w. Schronisko jest bardzo przyjemne (i tanie - 13 zł/doba)...

Nocowałem tam w zeszłym roku jesienią. Polecam. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia, bardzo miła i lubiąca porozmawiać pani dyrektor, telefon do woźnej mam do dziś zapisany, bo jeszcze kilka gmin w okolicy do zwiedzenia pozostało :)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
to proszę o informację z lokalizacją, jakiś namiar w temacie "nasze polecane miejscówki" ;-)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Kosiek

• Miasto: opolskie
  • Na forum od: 24.07.2010
Ja również jeździłem w okolicy w ubiegłym roku :) Mnie natomiast pognało w kierunku Sobiboru, skąd wróciłem do swojej miejscówki :) Lubelszczyzna urzeka. Do dziś wspominam te dwa dni spędzone tam na rowerze :) No i ja również targałem rowerek przez pół polski PKP - też startowałem z KK ;)

"Odniosłem zarazem wrażenie, że gdy los złączy nas nierozerwalnie na wiele lat z rzeczą, rzecz ta przestaje być przedmiotem martwym i wydaje się nam, że żyje myśli i odczuwa."

Tagi: lubelskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum