Autor Wątek: Europa - gdzie z kilkumiesięcznym dzieckiem?  (Przeczytany 2681 razy)

Offline AMMAJ5

• Miasto: Trójmiasto
  • Na forum od: 05.06.2011
Eeee .. droga Stu Zakrętów jest przereklamowana.
Planujemy z dzieciakami  ( jedno w przyczepie drugie na rowerze) Danabe - część niemiecką do Passu pod koniec lipca. Dam znać jak było. Ma być równo i z dzieciowymi atrakcjami :lol:

Offline Mężczyzna Kosiek

• Miasto: opolskie
  • Na forum od: 24.07.2010
Mnie Droga Stu Zakrętów mnie bardzo się podobała, choć trzeba przyznać, że mało jeszcze na rowerze widziałem :) Taki wybór, ponieważ to dosyć blisko ode mnie, drogę już znam, będzie podjazd (sprawdzę przyczepkę i resztę ekipy), będą miłe dla oka widoki, mam fajny nocleg w Kudowie, wycieczkę będzie można zaplanować na weekend, wybieram się tam od dwóch lat ;)

Ja niestety coraz to bardziej odrzucam wariant Niemiecki/Austriacki z uwagi na wysokie koszty (zakup przyczepki w tym roku), ale z chęcią przeczytam każdą relację wyjazdu z dziećmi :)

"Odniosłem zarazem wrażenie, że gdy los złączy nas nierozerwalnie na wiele lat z rzeczą, rzecz ta przestaje być przedmiotem martwym i wydaje się nam, że żyje myśli i odczuwa."

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
Tomzoo masz jakis link do opisów tras  na czesko saksonskiej granicy?
Chodzilo mi to od dawna po glowie teraz jest dobra okazja :)

Myslimy tez o Austrii ale zastanawiamsie czy nie zanudzą nas te ścieżki.

Z drugiej strony troche jednak trzepie w tej przyczepce i chcialbym sie wybrać na jakieś równe drogi - szkoda dziecka małego :(

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Linku niestety nie mam, ale polecam tę stronę:
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/
Może pomoże.

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum