Autor Wątek: Rower trekingowy  (Przeczytany 508 razy)

Offline Mężczyzna aleks172

• Miasto: Mielec
  • Na forum od: 23.03.2013
Rower trekingowy
« 15 Maj 2013, 18:58 »
Witam. Chciałbym wam zadać takie szybkie pytanie: Jaki konkretny rower trekingowy wybrać. Chodzi mi w canie tak do 1500/1600 zł max ( Oczywiście używany). Mam takim rowerem w planach, na wakacje przejechać całą Polskę. Jaki moglibyście mi polecić konkretny model? Myślałem nad Giantem- Tylko jaki konkretny model...  Chodzi mi o subiektywne odpowiedzi. Nie wymagam od nikogo wyspecjalizowanej wiedzy o rowerach ^^ .
 Dziękuję i pozdrawiam.

Offline Mężczyzna zizu

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 11.01.2012
Odp: Rower trekingowy
« 15 Maj 2013, 19:07 »
http://www.podrozerowerowe.info/index.php?board=3.0

Nie wymagam od nikogo wyspecjalizowanej wiedzy o rowerach ^^ .

Tu tylko taka wiedza :>

« 16 Maj 2013, 13:41 »
Jak coś to już się przywitałem :D
Tu tylko taka wiedza :>
- Tym lepiej dla mnie :D

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 16 Maj 2013, 13:48 »
Jeśli chcesz kupować używany to nie warto się zastanawiać jaki model tylko, który spośród dostępnych kupić.

Kolejna sugestia jest taka żebyś chociaż napisał ile masz wzrostu bo tak to nikt Ci nic nie poradzi. Jeszcze lepiej gdybyś podał jakiś przykładowy rower, który wydaje się spełniać Twoje wymagania. Np. niektórzy lubią wyprostowaną sylwetkę, a inni lubią jeździć z plecami ustawionymi równolegle do ziemi.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

« 16 Maj 2013, 14:17 »
Mój wzrost to 176 cm . Miałem rower Kross Level A2 - lecz dużo lepiej jeździło mi się zwykłą " kozą" z allegro, bardzo podobną do tej http://tablica.pl/oferta/rower-holender-zabytkowy-idealny-piekny-koza-ID2urp5.html#4b606a032c - żeby nie było, to nie jest reklama. Poszukałem pierwszej lepszej oferty z tablicy. Ogólnie podobają mi się takie rowery, mają w sobie " to coś". Myślałem nad rowerem trekingowym marki giant. Kross raczej odpada - mam z tą marką złe wspomnienia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum