Autor Wątek: Ja po prośbie - gdyby komuś gdzieś wpadły w oko...  (Przeczytany 5611 razy)

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
z tego co wiem dużo ludzi przywożących rowery i części z zachodu sprzedaje je we Wrocku na młynie / pod młynem? coś takiego
Niewykluczone że i paserzy / złodzieje widząc duży przemiał sprzętu tam będą chcieli klamoty upchnąć sądząc że zginą w tłumie...

Offline Kobieta dewunska

• Miasto: Kołobrzeg | Wrocław
  • Na forum od: 11.04.2011
tak, na starym młynie, ale tez słyszałam, że na dworcu świebodzkim. tam mam zamiar pojechać, chyba że ktoś jeszcze o czymś słyszał...

E: kiedyś czytałam, że jeden chłopak znalazł tam swój rower, który skradziono mu z balkonu, chyba z 3 piętra... :o
Tourists don\'t know where they were yesterday, travellers don\'t know where they will be tomorrow.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Bardziej potencjalnym miejscem dalszej odsprzedaży może być giełda w Lubinie.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Też tak myślę. I wybiorę się tam w sobotę :)

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Hej :)
Dzięki za odzew i propozycję pomocy. Przeciwko rozpowszechnianiu zdjęć nie mam nic, nawet grzecznie o to proszę i będę wdzięczny, podobnie jak za rekonesans na giełdach.
Tutaj kilka dodatkowych ze znakami szczególnymi - http://picasaweb.google.com/syn.szklarza/ZnakiSzczegolne?authkey=Gv1sRgCIiAjoCG0cKIZg

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Poszlo na naszych fb znajomi tez skopiowali. Jeszczecraz: powodzenia!
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
    • Pokój z Tobą

To ostatnia fotka, gdzie je choć trochę widać...

To jakby ktoś chciał/mógł udostępnić.

I nie wiem, czy to dobry pomysł, ale do końca przyszłego tygodnia zawiśnie trochę papierowych ogłoszeń w okolicach Świeradowa, Szklarskiej i Gryfowa Śląskiego.

Offline Mężczyzna Pietrek

• Wyjdz za prog domu, przygoda juz tam czeka...
  • Miasto: Glasgow, Szkocja
  • Na forum od: 01.09.2013
Najchetniej ucinal bym rece... sam w zyciu stracilem dwa rowery wlasnie w taki sposb i oba byly bardzo nowe z malutkim kilkudniowym przebiegiem. Nie odzyskalem zadnego niestety :/

Offline Mężczyzna s_13

• Robert
  • Miasto: Czarna Białostocka
  • Na forum od: 16.06.2013
I we mnie dawne emocje ożyły... >:(
pierwszy skradziony jakieś 10 lat temu, to był tandem własnej konstrukcji na 24 calowych kołach, taki "góralowaty", cały żółciutki, wszyscy w Olsztynie się za nim oglądali :-), no i tak się oglądali, że kiedyś zniknął spod pracy...
drugi, to kupiony na kredyt góral, skradziony na bezczela, czyli zatrzymałem się przy kiosku ruchu, odwróciłem się i kupowałem gazetę, łysol w dresie wskoczył i pojechał, nie udało się go dogonić... roweru i łysola więcej nie widziałem, ale jeszcze przez rok kredycik z bólem serca spłacałem...
Wtedy policjant mi doradził, żeby znakować rowery, oni robią takie akcje i potem często na melinie znajduje się różne fanty, sam byłem zaproszony do przejrzenia magazynu, w którym stało sporo rowerów bez właściciela...
także, autorze wątku, zajrzyj za parę miesięcy do policyjnych magazynów, może twoja maszyna będzie tam na ciebie czekała.

pozdrawiam
s_13

Offline Mężczyzna buch

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.04.2009
    • http://www.buch.waw.pl
smutno się robi, gdy czyta się takie historie. ku przestrodze napisze że takie sytuacje mogą się przydarzyć także na wyprawach .... ja kiedyś w Damaszku zostawiłem przypięty rower w klatce schodowej tuż obok hotelu w którym spałem, w dniu w którym miałem wyruszać okazało się że drzwi do klatki są zamknięte, po ich sforsowaniu, zobaczyłem rower z linką na wpół przeciętą, jeszcze parę chwil i by go nie było (a pierwszy ukradli mi właśnie z klatki schodowej ale już w Polsce),

pozdrawiam

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
    • Pokój z Tobą
Tassajaray wciąż nie mogę odżałować, zawsze będzie w mej pamięci jako ten najlepszy, najbardziej mój, ale raczej już nie wypłynie. Z nadzieją, że złodziej co zasiał, to i żąć będzie, przestaję szukać po oeliksach, allegro, ogłoszeniach komend policji.

Offline Rafał

• dawniej unh
  • Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 01.02.2010
Ja mam rocznicę jak jak mi rower spod biedry wyparował....
Zapytany o ideę, odpowiadam - oto ona:
Myśl o niczym, w zamyśleniu przedłużona.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Pamiętamy :<
Ja mam rocznicę jak jak mi rower spod biedry wyparował....
:( czym był przypięty? Jaki to był rower?
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
    • Pokój z Tobą
Mocno wybiórczy cytat "Co człowiek sieje, to i żąć będzie" to w mojej interpretacji biblijna wersja popularnego "Karma wraca".

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum