Wiem, że robię off-topa ale nie mogłem się powstrzymać gdyż chwilę przed napisaniem wcześniejszego posta zaglądnąłem na jeden z wiodących polskich portali informacyjnych i w zakładce sport przeczytałem kilkanaście tytułów typu " Lewy przechodzi do Bayernu, Znicz Pruszków pokonał niespodziewanie Termalikę Nieciecz, sensacyjny transfer ze Świtu Krzeszowice do Garbarni Kraków, Smuda spadł do drugiej ligi....itp itd. ..bzdety bzdety bzdety....i to w czasie gdy polscy kolarze walczą o najwyższe miejsca, gdy Konwa i Włoszczowska biją się o najwyższe lokaty w Pucharze Świata. O tym oczywiście ani słowa...kto to redaguje, kto pisze o ogonie polskiej ekstraklasy będącej ogonem europejskich lig podczas gdy inni sportowcy odnoszą prawdziwe sukcesy.
umiejętność dotarcia do ludzi miał Leo Beenhakker , pamiętam że mecze za jego kadencji aż chciało się oglądać było widać walkę i zaangażowanie
Zapomniałeś dodać o biegaczach narciarskich typu Marit Biergan czy też ogólnie Norwegowie. Wszędzie są afery. I po co im to nie lepiej uczciwie to robić?