to zależy też od rozmiaru worka. ja kupiłem trochę za duży, wzdłuż nie wlezie chyba.
Ktoś ma inne patenty na przewożenie ciuchów w sakwach? Pakowanie ich luzem jest niepraktyczne, woreczki do prania mam, ale nie przepadam za nimi, bo wąski zamek utrudnia wyjmowanie zawartości, Optymalne byłby organizery tj. na poniższych zdjęciach, ale nigdzie nie mogę ich dorwać.
Pierwszy raz zobaczyłem taki sposób pakowania, co mnie zaskoczyło.Pakujemy się z żoną prosto w sakwę - czy takie pokrowce zwiększają znacząco komfort w wyciąganiu i znajdowaniu rzeczy w sakwach?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ktoś ma inne patenty na przewożenie ciuchów w sakwach? Pakowanie ich luzem jest niepraktyczne, woreczki do prania mam, ale nie przepadam za nimi, bo wąski zamek utrudnia wyjmowanie zawartości, Optymalne byłby organizery tj. na poniższych zdjęciach, ale nigdzie nie mogę ich dorwać. Te ma mój kolega, dorwał je przypadkiem kilka lat temu w GOSporcie.Znalazłem jedynie TAKE, ale widziałem je tylko w jednym sklepie internetowym w Polsce i są niedostępne.Macie jakieś inne sposoby na pakowanie ubrań, a może widzieliście gdzieś podobne organizery?
Różne wielkości, więc różne kolory dla celu łatwego rozpoznania.Sea to Summit. Mają b. ciekawą ofertę.
Pomysł z torbami Pająka całkiem dobry, muszę przetestować.
drobne przedmioty wrzucone luzem do sakwy, często wciskają się w jakieś zakamarki, kąty
Ja z powodzeniem używam pokrowców na bieliznę z Decathlonu. Zapinane sa na zamek i mają górną część całą z siatki. Dzięki temu zawartość widać bez otwierania oraz rzeczy się nie kiszą w szczelnych pokrowcach. W zestawie masz łącznie trzy pokrowce o różnej wielkości.http://www.decathlon.pl/zestaw-3-pokrowcow-id_6317728.html
Świetne, ale cena mnie odstrasza:) Ale rzeczywiście fajne.