Nienawidzę Was Lepiej??
potem może zacznę inwetsowac w sakwy
Kolega_na_full ;-)jakbyś miał takie rogi to byś był zadowolony?
Cytat: monitta91 w 1 Cze 2013, 19:04Nienawidzę Was Lepiej?? Tym razem pominęłaś wyrażenie rozpoczynające cytowanie Jak nienawidzić to najważniejsze, że z uśmiechem
Człowiek wchodzi na forum o podróżach rowerowych a uczy się poprawnie edytowac posty ale najwazniejsze to poszerzać horyzonty
Spóźnione...WitamDopiero wróciłem po 4 dniach z Roztocza i nie miałem jak wcześniej się przywitać a wycieczką pod Kazimierz chyba byłbym zainteresowany
Jutro zbiorę się do kupy i zrobię relacje na bikestats a potem umieszczę linki na forum . Co prawda pogoda nie rozpieszczała ale w piątek dało się spokojnie pojeździć , zaplanowana na sobotę wycieczka do Siedlisk, Hrebennego , Horyńca i Lubaczowa ze względu na ciągłe opady nie odbyła się ale za to późnym popołudniem gdy przestało lać poszliśmy na wycieczkę pieszą ( 10 km ) szlakiem szumów na TanwiZ tym całym domkiem i ogniskiem to doskonały pomysł
Pogoda nie rozpieszcza ale podziwiam za dążenie do celu i wytrwałość Czekam na relacje
Oo, widzę że są inni pedałujący z Garwo Ja co prawda już częściej w warszawie przebywam, ale jak przyjadę do domu to też lubię pojeździć po okolicy to można się ustawić kiedyś