Autor Wątek: Witam z Wrocławia  (Przeczytany 330 razy)

Offline Mężczyzna luckyLuke

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 31.05.2013
Witam z Wrocławia
« 31 Maj 2013, 10:35 »
Cześć Wszystkim,

No to czas się przywitać, bo śledzę to forum już chyba ponad rok :)
Mam na imię Łukasz i mieszkam we Wrocławiu. Rowerowanie lubię od zawsze, ale tak na poważnie rowerowego "bzika" mam od kilku lat, kiedy to kupiłem sobie pierwszego "górala". Lubię każdy rodzaj wycieczki rowerowej - zarówno po szosach jak i MTB. Gdzie ten drugi rodzaj chyba jednak zdecydowanie bardziej.
Nie mam na swoim koncie (jeszcze) żadnej poważnej wycieczki z sakwami, jak większość z Was tutaj. No może jedynie kilka dwudniowych wyjazd w góry i spanie po schroniskach. Ale wszystko do nadrobienia - plany są.

Bardzo lubię wycieczki z moją rodziną. Nawet pochwalę się tak na początek, ze ostanio udało mi się zrobić fajną trasę z moim 6-cio letnim synem - on na swoich 16-to calowych kółkach i przejechaliśmy ponad 33 km, więc mam wielki podziw dla niego, bo teren nie był do końca całkowicie płaski.

Tyle o mnie na początek. Mam nadzieję, że uda się z kilkoma z Was spotkać lub umówić na wspólne rowerowanie.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Witam z Wrocławia
« 31 Maj 2013, 11:04 »

Cześć.
Pozdrawiam.
 :)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Kobieta monitta91

• Śmiej się ze swoich błędów i czerp z nich naukę!
  • Miasto: Garwolin- Huta :D
  • Na forum od: 29.05.2013
« 31 Maj 2013, 11:32 »
Cześć :)

Również jak Ty, nie mam jeszcze w dorobku wyprawy z magicznymi sakwami ale myślę, że wszystko przed nami wszystkimi :) a póki co możemy podziwiać i korzystać z rad doświadczonych podróżników z forum :)
....Tatuaż to rzecz bardziej osobista niż... bielizna osobista :D

Offline Mężczyzna waldh89

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 05.09.2011
« 31 Maj 2013, 11:37 »
Witaj:)
To dobrze że w najmłodszych zaszczepiasz chęć jazdy na rowerze, bo sport to zdrowie :)
Ostatnio jak przejeżdżałem przez Wrocław to zauważyłem tam wiele ścieżek rowerowych, ogólnie bardzo ładne miasto i napewno jest gdzie pojeżdzić i w mieście i na peryferiach..

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
« 31 Maj 2013, 11:53 »
Witaj  :D
 A żeby już całkiem Cię powitać, to pokaż rower  ;)
My się tu nie po twarzach (booożesz, co ci ludzie potrafią mieć w awatarach...)a po mustangach rozpoznajemy   ;D

Kolejny z zachodniej Polski - to dobrze
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Offline Mężczyzna luckyLuke

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 31.05.2013
« 31 Maj 2013, 12:08 »
a póki co możemy podziwiać i korzystać z rad doświadczonych podróżników z forum :)

Tak - po to tu jestem ;)

Ostatnio jak przejeżdżałem przez Wrocław to zauważyłem tam wiele ścieżek rowerowych, ogólnie bardzo ładne miasto i napewno jest gdzie pojeżdzić i w mieście i na peryferiach..

Ścieżek jest i to fakt, rośnie ich całkiem dużo i mam nadzieję, że kiedyś się wszystkie połączą, bo w tej chwili dużo jeszcze "braków". Ale z synem na wycieczki to raczej wybieram się poza Wrocław, bo po mieście sam muszę mieć oczy dookoła głowy a za dwóch to już trudno. Szczególnie na rodzinne jednodniowe wypady lubię Dolinę Baryczy (Milicz i okolice). Teren w miarę płaski, cała masa stawów i ptaków i do tego bardzo mały ruch samochodowy. No i całkiej fajnie rozwinięta sieć ścieżek rowerowych.

Offline Mężczyzna bob71

• Miasto: Ząbkowice Śl.
  • Na forum od: 16.06.2011
    • Podróże rowerowe Bogdana i Romana
« 31 Maj 2013, 17:41 »
Witam dolnośląskiego krajana!
I chętnie dołączę się do rowerowej wycieczki w okolicach Ząbkowic Śl. lub Srebrnej Góry!
Bogdan 1/2 BRowery Team'u
www.browery2.fimeo.pl

Z tą Chorwacją to przesada.

Offline Mężczyzna wojtas71

• Miasto: Kraków/Kielce
  • Na forum od: 20.04.2013
« 5 Cze 2013, 10:12 »
Witaj  :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy