Autor Wątek: Dwudniowa sielanka Księgowego i Agnieszki  (Przeczytany 512 razy)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Wyjazd rodził się w bólach i w sumie do końca nie byliśmy pewni czy wyjedziemy gdzieś w ten długi weekend. Plany obejmowały nawet wyjazd na mazury a w końcu zdecydowaliśmy się w końcu na wycieczkę "po okolicy". Do miejscowości KRUSZE szynobusem i pętla 63km (pierwszy dzień) do rodziców na działkę. Potem 53 km( drugi dzień) znów do pociągu inna trasą . Dawno nie bawiłem się tak dobrze jadąc na rowerze. Bardzo przyjemny wyjazd wyszedł. Dystans nie duży, prędkość nie powalająca - takie snucie się lasami i wioskowymi drogami. Bajecznie było! Zresztą - mam nadzieje, że zdjęcia was wprowadzą w ten nastrój:

Dzień drugi rozpoczeliśmy rano. Pyszne śniadanie z rodzicami i kanapki z twarożkiem oraz wiejskie jaja. Przypomniały mi ise czasy kiedy na dziąłce spędzałem prawie 2 miesiące wakacji. Codziennie jadało sie takie królewskie śniadania. W domu nawet w wakacje nie było czasu na takie kuchnie. Każdy rano do pracy... Dzionek więc rozpoczął się smakowicie.

Więcej zdjęć w galerii:

http://www.navime.pl/mapatrasy/121772/&width=510&height=700
« Ostatnia zmiana: 2 Cze 2013, 20:46 Księgowy »
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Aleś mi narobił apetytu!

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Pięknie, zwłaszcza  te lody i śniadanko o którym piszesz... ;D

no tak, kolejna osoba o jedzeniu... wybacz.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Piękna sielanka, piękna działka na której nie udało się zrobić zlotu :) Ale wyprawek nie poddawaj, działka jest super :)
« Ostatnia zmiana: 3 Cze 2013, 13:17 transatlantyk »

Offline Mężczyzna Kosiek

• Miasto: opolskie
  • Na forum od: 24.07.2010
Bardzo fajne klimaty :) Mnie również podobało się śniadanko, ale jeszcze bardziej ta droga pomiędzy drzewami. Tam musiało być wspaniale...

"Odniosłem zarazem wrażenie, że gdy los złączy nas nierozerwalnie na wiele lat z rzeczą, rzecz ta przestaje być przedmiotem martwym i wydaje się nam, że żyje myśli i odczuwa."

Tagi: mazowieckie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum