Autor Wątek: Bory Dolnośląskie: 8-9 czerwca  (Przeczytany 425 razy)

Offline Mężczyzna Marek4500

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 06.09.2012
Bory Dolnośląskie: 8-9 czerwca
« 6 Cze 2013, 10:19 »
W najbliższy weekend planuję wycieczkę po Borach Dolnośląskich.

Planuję dojechać pociągiem, w sobotę rano (np do Zebrzydowej). Reszta wyjdzie w praniu. Nocleg raczej w namiocie. Wszystko do ustalenia.

kontak: 694-202-cztery86

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ze względu na wkazania z
Formularz poszukiwań partnera
wklejam kawałek mojego posta z innego tematu, który jak sądzę dookreśla wszystko co potrzeba

Poszukuję osób z Wrocławia [tutaj, to nie ma znaczenia] chętnych do wspólnego jeżdżenia.

Ja jeżdżę rekreacyjnie i turystycznie. Unikam asfaltu, hałasu i konkurencji/rywalizacji (maratony/xc). Wychodzę z założenia, że to ma być przyjemność a nie "spinanie się" z jakiego bądź powodu. Moim ulubionym terenem na rower są ..  lasy (ugryzłem się w język, konkretne miejsca pokażę jak już się z kimś poznam). Mam w miarę przyzwoitą kondycję - na tyle dobrą by jeździć po górach typu masyw śnieżnika. Chętnie dopasuję się tempem do kogoś o słabszej kondycji. Natomiast "gonienie" kogoś kto zapiernicza w maratonach, a przejażdżkę ze mną będzie traktować jako "trening", zupełnie odpada. (...)Nie zrozumcie mnie źle - jak ktoś trenuje to bardzo dobrze - byle by nie robił tego w mojej obecności, w sposób nie pozwalający na normalną ludzką relację (gdybym akurat nie miał ochoty na towarzystwo ludzi to pojechałbym sam).

(...)lubię rozmawiać, nie koniecznie o rowerach. Dla tego od razu napiszę parę słów o sobie, żeby się nie okazało na wycieczce, że zupełnie inne rzeczy nas interesują. Lubię nauki ścisłe, książki od Lema(generalnie nie jestem fanem fantastyki naukowej - ale Lem to poważna filozofia a nie jakieś mrzonki o statkach kosmicznych!) do Feuchtwangera. Interesuję się medycyną (konwencjonalną, zwłaszcza chirurgią i fizjologią, z którą byłem przez jakiś czas związany zawodow), którą być może będę studiować w przyszłości. Obecnie studiuję fizykę teoretyczną ;-)

chyba będę musiał przeredagować w przyszłości (tj. przy następnych ogłoszeniach) ten "fragment". Zdecydowanie jest zbyt długi - jak na część ogłoszenia w związku z 2 dniową wycieczką.
Nie wierzę, by do dziś ktoś w Dublinie posłużył się rowerem do posuwania się naprzód. Poczucie ogółu zwraca się przeciw zapobieganiu pewnej dozie wysiłku, którą Wszechmocny - nie bez mądrego uzasadnienia - przypisał poruszającemu się pieszo.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Odp: Bory Dolnośląskie: 8-9 czerwca
« 6 Cze 2013, 16:23 »
Bardzo lubię Bory Tucholskie i nauki ścisłe, jeżdżę dość wolno i turystycznie, ale niestety lubię mrzonki o statkach kosmicznych.  ;)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

« 6 Cze 2013, 18:59 »
To co Pustelniku, dołączasz się? Ważna rzecz - mi chodzi o Bory Dolnośląskie, nie Tucholskie!

Tym telegraficznym skrótem informacji o mnie to się nie przejmuj zbytnio, taki zarys, żeby pi razy oko wiedzieć z kim się będzie miało do czynienia. Nigdy nie oczekuję od innych by lubili to co ja.

« Ostatnia zmiana: 7 Cze 2013, 09:25 Marek4500 »
Nie wierzę, by do dziś ktoś w Dublinie posłużył się rowerem do posuwania się naprzód. Poczucie ogółu zwraca się przeciw zapobieganiu pewnej dozie wysiłku, którą Wszechmocny - nie bez mądrego uzasadnienia - przypisał poruszającemu się pieszo.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
« 6 Cze 2013, 19:01 »
Widzisz przegapiłem te kilka literek, a to przez to, że myślałem o Borach Tucholskich :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

« 7 Cze 2013, 18:53 »
Część "internetowa" naboru zamknięta. Chętnych: 0. Jakby ktoś miał się zdecydować to: 694202cztery86. Rozważam jeszcze m. Śnieżnika. Pozdrawiam, Marek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum