Autor Wątek: ubrania rowerowe - kilka pytań laika  (Przeczytany 2205 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Nie wiem w jakich ciuchach jeździ Emes i szczerze,nie interesuje mnie to.
Ale zakładając,że padnie odpowiedź że w "rowerowych" i co z tego,jak Janus nie założy takich bo źle się czuje.Przepraszam,nicki użyte tylko reprezentatywnie. :)
Sprawa indywidualna i nie ma co przekonywać się wzajemnie.Tak samo problem z bielizną czy bez.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna brodacz

• Miasto: Legionowo
  • Na forum od: 06.06.2013
własnie wróciłem z niespełna 8 dniowej wyprawy, w trakcie której przetestowałem swoje ubranka. wszystko kupiłem na wyprzedażach pod koniec lipca, niestety nie było już zbytnio w czym wybierać! do spodenek trzeba się przyzwyczaić, początkowo kręciłem tyłkiem żeby pielucha była idealnie ułożona a później o niej zapomniałem :D niestety spodenki rowerowe są krótsze do szortów w których jeździłem przez co skóra która nigdy słońca nie widziała jest teraz poparzona  :( a koszulka rowerowa sprawdza się świetnie, zero potu. jedynie bluza al'a polar, ma taką wadę że się trochę pocę u dołu na plecach.
Ortografia? A co to?

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Będziesz żył.

Też mnie pali słońce. Po krótkim czasie, skóra staje się czerwona jak sowiecka flaga. Muszę jeździć z zakrytym całym ciałem.

Się jedzie /napernicza/, się poci. Czy w takiej bluzie, czy w innej.

Będzie git.

(Nie odwracaj uwagi -> dawaj fotki i relację :D)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna brodacz

• Miasto: Legionowo
  • Na forum od: 06.06.2013
a w którym dziale daje się tutaj relacje? bo szczerze mówiąc ciężko mi się odnaleźć na tym forum ::)
Ortografia? A co to?

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
a w którym dziale daje się tutaj relacje? bo szczerze mówiąc ciężko mi się odnaleźć na tym forum ::)
A próbowałeś w ogóle? No, ale niech będzie - masz to ode mnie w prezencie  :D

Wchodzisz na główną stronę forum, przewijasz trochę w dół i ... masz "Wyprawy i wycieczki rowerowe", a tam dwa pierwsze działy to
- "Podróże i wyprawy"
- "Wycieczki"
Oba z wyjaśnieniem do czego który dział służy.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
wiesz Borafu, to zależy, czy relacja jest z tego, co przejechaliśmy, kiedy, jak, z kim i w jakim terminie, czy też skupia się na kwestii "w czym przejechaliśmy", "dlaczego", "jak się sprawowało i jechało" itp. kwestiach...

Wtedy można trochę pobłądzić między działami...
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum