Autor Wątek: Turystyczny 'sztywny' amortyzator NIEkarbonowy  (Przeczytany 1407 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Mam suntoura. Jakość całkiem przyzwoita, yłumienei olejowe o dziwo działa. Jeżeli chcesz podczepić przedni bagażnik, to warto kupić taki, co ma okrągłe golenie. Znacznie łatwiej będzie dopasować obejmy.

Polecam coś z mniejszym sokiem 60-80mm. Powinien być niewiele krótszy niż taki ze skokiem 100m, ale to musisz sprawdzić.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Tak jak Ci pisałem. XCR jest git. XCM łapie straszne luzy, regulacja naprężenia wstępnego działa w minimalnym zakresie i ma fatalne uszczelki. Wiem bo miałem- patrz zdjęcia z Bornholmu. Jak nie potrzeba Ci manetki to XCR będzie dobry. Ewentualnie jeszcze możesz popatrzyć coś suntoura z mniejszym skokiem jak napisał arkadoo. Ale to już od Twojej ramy zależy. Mój xc- pro już jest i już pierwsza jazda była, działa bardzo płynnie. Myślę, że od XCR-a różni się tylko wagą (jest lżejszy jakieś 0, 5kg i tą manetką).

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum