Autor Wątek: Kaszuby  (Przeczytany 425 razy)

Offline Mężczyzna Pawel.Deblin

• Miasto: Dęblin
  • Na forum od: 13.04.2015
    • http://zaliczgmine.pl/img/maps/map-409-s.png
Kaszuby
« 9 Cze 2013, 14:13 »
Witam!
Nazywam się Paweł, mieszkam w małopolsce, mój wiek to 18 lat.
Szukam osób do jazdy po Kaszubach w terminie bliżej nieokreślonym; przewiduję następny tydzień od środy, o ile pogoda pozwoli.
Każda osoba chętnie widziana, zarówno na jednodniową przejażdżkę, jak i dołączenie się na całą 'wyprawę'.
Planuję dostać się do Gdańska poprzez PKP skąd zamierzam odbić juz rowerem w stronę środkowych Kaszub, gdzie ulokuję się na campingu, na którym zostanę przez kilka dni.
Pozdrawiam!

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Odp: Kaszuby
« 9 Cze 2013, 17:20 »
Daj jakies konkrety- kiedy bedziesz, gdzie i gdzoe chcesz jezdzic. Moze na jakas  jednodniowke bede sie wybierac to dam znac.                                                         

Offline Mężczyzna Pawel.Deblin

• Miasto: Dęblin
  • Na forum od: 13.04.2015
    • http://zaliczgmine.pl/img/maps/map-409-s.png
Odp: Kaszuby
« 9 Cze 2013, 22:00 »
Daj jakies konkrety- kiedy bedziesz, gdzie i gdzoe chcesz jezdzic.                                                   

hej Magda!

Planuję się trochę rozerwać i traktuję ten wyjazd w miarę 'luźno'.
Na początku chciałbym dotrzeć pociągiem do Malborka, stamtąd ruszyć przez Tczew do miejscowości Wdzydze Kiszewskie, gdzie będę ulokowany na campingu. Kolejne dni, to raczej 'spontan', ale myślę, że będę chciał zobaczyć parę miejscowości nadmorskich przed sezonem; Myslałem o przeprawie tramwajem wodnym na Hel, a w inny dzień o wyprawce do Łeby i Białogóry. Poza tym jazda po okolicach Wdzydz; zamek w Bytowie i pewnie także okolice Tucholi.
Pozdrawiam!
P.S Mogę zostawić nr. telefonu na priv, jeżeli będziesz miała ochotę na jakąś wycieczkę i czas, po prostu napiszesz. :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum