zawsze biorę poprawkę jak widzę kobietę za "kółkiem"
Moje i nie tylko moje doświadczenie mówi, że najwięcej niebezpiecznych sytuacji powodowały kobiety.
Mężczyźni są z Marsa, kobiety są z Wenus; proszę zwrócić uwagę na rowery kobiet, różnią się od męskich- to daje do myślenia, oczywiście przed zaśnięciem inaczej to czysta strata czasu - Pzdr.
Wyraźnie widać, że w porównaniu do mężczyzn kobiety mają gorszą orientację w przestrzeni i większe problemy z szacowaniem prędkości. Mimo tego, że kobiet jeździ mało (czyli prawdopodobnie te, które potrafią to robić lepiej) są kierowcami gorszymi od przeciętnej.
(...) to w kategorii "jechałem sobie moim golfem z siedmioma kumplami, spokojnie, nie więcej niż 150 km/h i nagle drzewo wyskoczyło mi na drogę" to my faceci na razie jesteśmy niezagrożeni.
Cytat: Borafu w 18 Cze 2013, 12:39(...) to w kategorii "jechałem sobie moim golfem z siedmioma kumplami, spokojnie, nie więcej niż 150 km/h i nagle drzewo wyskoczyło mi na drogę" to my faceci na razie jesteśmy niezagrożeni.Takie są koszty sprawnego poruszania. Z ofiarami trzeba się pogodzić
Boze. Jakie bzdury tu leca. Chodz kolibereq na piwko, szkoda nas na takie szowinistyczne madrosci.